Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Modemesse, en ny CEO og showanmeldelser i lange baner: her er februars mest læste artikler

Med en måned, der startede i modeugen, består februars oversigt over de mest læste artikler overvejende af showanmeldelser. Men Munthes nye CEO og Magasins indkøber har også sneget sig ind på listen.
Med en måned, der startede i modeugen, består februars oversigt over de mest læste artikler overvejende af showanmeldelser. Men Munthes nye CEO og Magasins indkøber har også sneget sig ind på listen.

Showanmeldelse: En kollektion, vi ikke havde brug for

Tyske Fassbender debuterede under Copenhagen Fashion Week som en finalist i Zalando Sustainability Award sammen med Tomorrow Denim og Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen. 

Showanmeldelse: Aliens og rednecks, der tror på ufo’er: (di)vision går all in på ‘America First’

Endnu et stærkt show styrkede (di)visions brand-dna og beviste tårnhøje ambitioner med en kollektion, der er inspireret af det, vi normalt ikke kan lide ved USA.

Magasins indkøber på CIFF: “Jeg går efter alt, der skriger Paris Hilton på skiferie”

Hvad er de største tendenser i modebilledet? Vi var på modemessen CIFF og mødte en indkøber og en trendekspert, som gav os svar på, hvad der sælger lige nu – og længere ude i fremtiden.

Munthe satser på international vækst med ny CEO

Med ansættelsen af den brancheerfarne Frank Toft Nørgaard som ny CEO vil det københavnske brand arbejde strategisk med at indtage nye markeder og indgå flere partnerskaber.

Showanmeldelse: Ganni gav os det sødmefyldte, sofistikerede og sexy

Ganni rendyrkede sin musiske inspiration, som de ambitiøst foldede ud i præsentation og kollektion, der rummede det sjove som det sofistikerede.

Showanmeldelse: Jade Cropper er hardcore pussy power

Med et modigt, vovet og sexet show cementerede det unge designtalent sig som hende, der kan blive Sveriges næste store designer.

Showanmeldelse: Solen var medspiller til Saks Potts ret overlegne showpræsentation

Står det til Saks Potts, må næste vinter godt blive lun – under smukke frakker og jakker skal tøjet være småt og huden bar.

Showanmeldelse:Baum und Pferdgarten tog os til månen og tilbage igen

Alt kørte til Baum und Pferdgartens show, hvor idé, kollektion og show gik op i en højere – smuk – enhed.

Showanmeldelse: Groundhog Day hos DAY Birger et Mikkelsen 

Dygtige Christina Exsteens Day-kollektion viste både smukt og fristende tøj, men helheden føltes som en onsdag, der var gået i hak. Hvor blev løftet om weekend af?

Showanmeldelse: Come play with me

Munthe inviterede til weekend i winter wonderland – og du vil gerne være med.