Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Fik du læst? Her er julis 10 mest populære artikler

Et ærligt corona-interview med DK Company, sommerferielæsning og – selvfølgelig – stigende modeugeopvarmning har præget den forgangne måned, som også har budt på en rigtig god nyhed for Fashion Forum selv.
Et ærligt corona-interview med DK Company, sommerferielæsning og – selvfølgelig – stigende modeugeopvarmning har præget den forgangne måned, som også har budt på en rigtig god nyhed for Fashion Forum selv.

1. Copenhagen Fashion Week offentliggør SS21-kalender

Debuterende Whyred åbner, og rutinerede Saks Potts lukker. Modeugekalenderen for den kommende sæson er klar og byder på tre dage fyldt med fysiske og virtuelle shows og præsentationer.

2. DK Company: “Vi må bruge krisen konstruktivt til at gennemgå vores forretning”

Efter tre måneder med fyringer, hjælpepakker, likviditetsproblemer og hjemsendte medarbejdere er DK Company så småt på vej ud af mørket igen. Men der er en vigtig lektie at lære af krisen, fortæller Group CEO Jens Poulsen.

3. 5 virksomheder, der har rykket den bæredygtige dagsorden i 2020

I branchens fortsatte kamp om et bedre miljøaftryk og arbejdsforhold er der behov for nogle, der går forrest – og som kan inspirere andre til at følge trop. Her er fem af dem, som på hver sin måde har bragt os ét skridt tættere på målet i 2020.

4. Vi er nomineret til ELLE Style Awards!

ELLE har offentliggjort de nominerede til ELLE Style Awards, og Fashion Forum er nomineret i kategorien Årets Modeformidler. Desuden introduceres endnu en grøn pris.

5. “Modevirksomheder er sårbare, fordi pengene er hægtet op på et evigt kørende system, som ikke er modstandsdygtigt”

Der skal tænkes i stabilitet og bæredygtighed fremfor vækst, når virksomheder skal finde fodfæste efter Covid-19, mener Moussa Mchangama og Frederik Larsen, stiftere af rådgivningsvirksomheden In futurum. Hvordan fortæller de her.

6. Ny kandidatuddannelse vil gøre op med det traditionelle tøjsystem

Lektor Else Skjold står i spidsen for ny uddannelse på KADK, der vil have bæredygtigt design som sit centrale omdrejningspunkt.

7. De 10 mest læste jobrokader i 2020

Coronakrise eller ej. Der er altid gang i stolelegene hos danske modevirksomheder. Vi har samlet de ti navnehistorier, som har vakt mest interesse i det første halve år af 2020.

8. 3 års arbejde, flere hundrede tests og ingen hurtige skønhedsfix

Det nye, danske beautybrand Woods Copenhagen, skabt af de ledende kræfter i Le Management og Hood Agency, har fra begyndelsen haft et mål om at skabe hudpleje, der var til at forstå. Vi har talt med dem om at starte fra scratch og lægge hudplejeindustriens gængse standarder i graven.

9. Alt du skal vide om Copenhagen Fashion Week SS21

Hvilke overvejelser ligger bag årets udgave af Copenhagen Fashion Week, hvilke brands er på kalenderen, og hvad gør messerne? Læs hele optakten til den forestående modeuge her.

10. 3 podcasts, der gør dig klogere på mode

Podcasts er geniale, når du vil tilegne dig ny viden på farten – eller i hængekøjen. Vi har samlet tre danske modepodcasts, der giver dig indsigt i både branchen, tøjet i sig selv og den måde, du selv bruger det på.