Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS21, Modeuge

Copenhagen Fashion Week offentliggør SS21-kalender

Debuterende Whyred åbner, og rutinerede Saks Potts lukker. Modeugekalenderen for den kommende sæson er klar og byder på tre dage fyldt med fysiske og virtuelle shows og præsentationer.
Debuterende Whyred åbner, og rutinerede Saks Potts lukker. Modeugekalenderen for den kommende sæson er klar og byder på tre dage fyldt med fysiske og virtuelle shows og præsentationer.

For en uge siden kunne Copenhagen Fashion Week afsløre listen over de brands, der vil være på kalenderen, når den nye ’hybrid-modeuge’ løber af stablen til august. Og nu følger de så op med selve kalenderen for SS21. En kalender, der denne sæson vil byde på både fysiske og digitale shows og præsentationer fra brands, der strækker sig fra alt fra hele Skandinavien til Tyskland og UK.

Her finder man både de faste gengangere som Ganni, Designers Remix, Henrik Vibskov, Stine Goya og Saks Potts, men også en række nye navne som finske Marimekko, danske Selected og Rabens Saloner, tyske Malaika Raiss, britiske Rixo og svenske Whyred. Sidstnævnte, som blev stiftet i Stockholm i 1999, har fået æren af at åbne ballet som første digitale præsentation for sæsonen, mandag den 10. august 2020 klokken 10.

“De seneste par år har Copenhagen Fashion Week indtaget rollen som den vigtigste modeplatform i Norden. Vi er derfor meget beærede over at skulle åbne modeugen og være en del af dette nye og spændende hybridformat. Sammen med vores kreative partnere håber vi at skabe en inspirerende og uforglemmelig oplevelse – ikke mindst i lyset af disse udfordrende tider,” lyder det i en pressemeddelelse fra brandets nye kreative direktør, Jessy Heuvelink, der har siddet i rollen siden februar i år.

Fra Cecilie Thorsmark, CEO i Copenhagen Fashion Week, lyder det:

“Vi er meget begejstrede for at byde vores gæster velkommen tilbage her i København – fysisk og virtuelt – for at hylde det bedste indenfor skandinavisk mode samt de internationale debuter i vores line-up. Denne sæson markerer et vendepunkt for modeugernes fremtid, som vi er spændte på at begynde på med vores hybridformat. Håndplukkede, anerkendte, geografisk varierende brands, som løfter Copenhagen Fashion Week som en international platform og sætter scenen for en spændende augustkalender.”

Copenhagen Fashion Weeks kalender for SS21 løber fra 10.-12. august 2020 med shows og præsentationer fra klokken 10-20. Kalenderen bliver senere i juli/starten af august opdateret med de enkelte brands formater, adresser med videre.
Se hele kalenderen her