Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Modeuge

Alt du skal vide om Copenhagen Fashion Week SS21

Hvilke overvejelser ligger bag årets udgave af Copenhagen Fashion Week, hvilke brands er på kalenderen, og hvad gør messerne? Læs hele optakten til den forestående modeuge her.
Hvilke overvejelser ligger bag årets udgave af Copenhagen Fashion Week, hvilke brands er på kalenderen, og hvad gør messerne? Læs hele optakten til den forestående modeuge her.

Copenhagen Fashion Week offentliggør SS21-kalender

Debuterende Whyred åbner, og rutinerede Saks Potts lukker. Modeugekalenderen for den kommende sæson er klar og byder på tre dage fyldt med fysiske og virtuelle shows og præsentationer.

Listen er klar: 34 brands til Copenhagen Fashion Week SS21

De mange nordiske brands på kalenderen viser en bred opbakning til den nok mest uforudsigelige sæson i modeugens historie.

Revolver: “Det bliver en modeuge med mere business og færre hangarounds”

Digitale løsninger og et kig tilbage på ‘the good old days’, hvor en messe var til for at få ordrer i bogen, vil kendetegne august-udgaven af Revolver – som for første gang spreder sig ud på to forskellige venues, fortæller kreativ direktør Christian Maibom.

Revolver.

CIFF: “Tiden er inde til mere fokuseret vægt på at skabe omsætning”

Målrettet salg, bedre ’brand matching’ og bæredygtig omstilling er på dagsordenen, når CIFF og CIFF Youth til august slår dørene op til en ny messesæson i lyset af Covid-19.

Ciff and Ciff Youth SS20, Copenhagen 7-8/08/2019 Copyright: Gio Staiano

Interview med Cecilie Thorsmark: “Jeg ser det her som startskuddet til en ny måde at lave modeuge på”

Kommende udgave af Copenhagen Fashion Week bliver i langt højere grad digital og åbner op for nye, kreative formater, fortæller CEO Cecilie Thorsmark i et stort interview.

Copenhagen Fashion Week offentliggør nye datoer for sommermodeugen

Copenhagen Fashion Week, CIFF, Revolver, DM&T og Wear har i fællesskab besluttet at flytte den forestående SS21-modeuge til den 9.-12. august 2020, hvor den vil løbe fra søndag til onsdag.

Revolver klar med digitale showrooms

Modemessen Revolver har udnyttet karantænetiden til at sætte fart på sin digitale udvikling og er nu klar med digitale showrooms, der kan understøtte arbejdet for både brands og indkøbere.

Tæt branchesamarbejde skal sikre Copenhagen Fashion Week SS21

Copenhagen Fashion Week er gået sammen med CIFF, DM&T, Revolver og Wear omkring en koordineret indsats og nye formater for SS21-modeugen.

Designers Nest, Copenhagen Fashion Week AW20.