Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Baum und Pferdgarten
Alle nyheder, Corona, Modeuge

Copenhagen Fashion Week offentliggør nye datoer for sommermodeugen

Copenhagen Fashion Week, CIFF, Revolver, DM&T og Wear har i fællesskab besluttet at flytte den forestående SS21-modeuge til den 9.-12. august 2020, hvor den vil løbe fra søndag til onsdag.
Copenhagen Fashion Week, CIFF, Revolver, DM&T og Wear har i fællesskab besluttet at flytte den forestående SS21-modeuge til den 9.-12. august 2020, hvor den vil løbe fra søndag til onsdag.

Copenhagen Fashion Week kan i dag afsløre datoerne for SS21-modeugen. Den skal afholdes i uge 33 – nærmere bestemt fra søndag den 9. til onsdag den 12. august 2020.

Beslutningen er truffet gennem et tæt samarbejde mellem netop Copenhagen Fashion Week og CIFF, DM&T, Revolver og Wear, som siden nedlukningen af Danmark har drøftet mulige scenarier for afholdelse af den kommende modeuge i lyset af Covid-19.

Undervejs har flere datoer været i spil, men ifølge de fem parter bunder valget om at rykke til uge 33 kombinationen af at gøre, hvad der er sundhedsmæssigt forsvarligt, og samtidig, hvad der tjener branchen bedst.

“Vi står heldigvis i en situation med en genåbning af samfundet, der er gået langt hurtigere end forventet, og det har gjort det muligt for os at afvikle på – næsten – de samme datoer som normalt. Selvfølgelig tilrettelagt således, at alle vores aktiviteter eksekveres i overensstemmelse med de gældende myndighedskrav,” fortæller CEO i Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark og tilføjer:

“Vi har oplevet stor opbakning fra den skandinaviske branche, der fortsat har brug for modeugen som platform for omsætning, eksport og internationale samarbejder. Og for dem er de første par uger af august en afgørende fordel, hvorfor vi er meget tilfredse og glade for at kunne offentliggøre de nye datoer.”

Ifølge Cecilie Thorsmark og resten af parterne, har det været en krævende manøvre at skulle flytte de respektive modeugeaktiviteter, som kun er lykkes, fordi alle involveret har ageret pragmatisk og udvist stor conduite.

“Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet, så vi i fællesskab leverer en ikke mindre end fantastisk modeuge, situationen taget i betragtning,” afslutter Cecilie Thorsmark.

Ansøgningsdeadline for brands til Copenhagen Fashion Week er ligeledes rykket og er nu sat til den 15. juni 2020.