Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Ganni udpeger ny CEO
Alle nyheder, Indland, TILBAGEBLIK

Fik du læst? Her er oktobers 10 mest populære artikler

Oktober er netop slut, men du kan stadig læse alle månedens artikler. Her har vi samlet de ti mest læste, som handler om alt fra drama hos Ilse Jacobsen til fremtidens modebranche og butikker.
Oktober er netop slut, men du kan stadig læse alle månedens artikler. Her har vi samlet de ti mest læste, som handler om alt fra drama hos Ilse Jacobsen til fremtidens modebranche og butikker.

1. Drama hos Ilse Jacobsen: bestyrelsesformand kræver ny ledelse

Den danske designer havnede midt i en skandale, efter Berlingske kunne berette om både mistrivsel hos medarbejderne, fyringer og gentagne arbejdsretlige sager. Nu laver bestyrelsesformand Morten Albæk om i ledelsen – og Ilse Jacobsen og hendes mand går af.

2. Ganni udpeger ny international CEO

Nicolaj Reffstrup, der siden 2009 har siddet i spidsen for Ganni, overlader styringen til Italienske Andrea Baldo, for at varetage andre udviklingsopgaver i den nu internationale virksomhed.

3. Dansk designer i front for kinesisk pelsvirksomhed

Efter fire år hos Rosendahl Design Group vender David Andersen tilbage til modebranchen – denne gang med den ene fod i Danmark og den anden i Kina hos pelsvirksomheden KC Fur.

4. Er tiden inde til et nyt Instagram?

Instagrams stiftere valgte i starten af måneden at forlade det populære medie. Men hvilke konsekvenser får det for modebranchens favoritmedie? Vi har spurgt stifter af influencer-bureauet SMAC Agency Pernille Lotus om Instagrams forretningsmæssige betydning.

5. Hvisk rykker PR in-house og ansætter dansk influencer

Det danske smykke- og accessorymærke Hvisk udvider PR-indsatsen og har netop ansat Anna Sarlvit som deres første PR Manager.

6. Les Deux opruster som led i vækststrategi

Efter fire år hos Sand rykker Morten Faarbæk til Les Deux, hvor han i tråd med brandets vækstplaner skal styrke brandets kommercielle kundesamarbejder.

7. Fremtidens butikker: koblingen mellem fysisk butik og webshop skal være friktionsløs

Den fremtidige e-handel var hovedemnet til FDIHs store konference d. 11. oktober. Fashion Forum talte med CEO i Impact Kasper Holst om de danske virksomheders potentiale.

8. Ilse Jacobsen, nye tiltag fra Arket og COS og en bæredygtig dansk vinderkollektion

Bølgerne er gået højt i Hornbæk hos Ilse Jacobsen, den danske designer Stine Sandermann har vundet en international bæredygtighedspris og Arket har netop lanceret dunjakker af genanvendte fjer.

9. Sådan bliver fremtidens modebranche

Den 10. oktober afholdte DM&T deres Topmøde 2018 med vigtige udfordringer for fremtidens modebranche på programmet. Vi reflekterer over talernes bud på differentiering, individualisering og ny teknologi.

10. Baum und Pferdgarten indgår samarbejde med tysk luksusgigant

Det danske brand har taget hul på et nyt kapitel i deres igangværende internationalisering og vil lancere deres nye forårskollektion på den anerkendte platform Mytheresa.