Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Baum und Pferdgarten partner op med den tyske luksusgigant Mytheresa
Alle nyheder, Indland

Baum und Pferdgarten indgår samarbejde med tysk luksusgigant

Det danske brand har taget hul på et nyt kapitel i deres igangværende internationalisering og vil lancere deres nye forårskollektion på den anerkendte platform Mytheresa.
Det danske brand har taget hul på et nyt kapitel i deres igangværende internationalisering og vil lancere deres nye forårskollektion på den anerkendte platform Mytheresa.

“Vi er mere end spændte på at begynde denne nye rejse med Mytheresa.”

Det siger de to kreative direktører hos Baum und Pferdgarten, Helle Hestehave og Rikke Baumgarten, om det nye partnerskab, de netop har indgået med den anerkendte tyske luksusmode-webshop Mytheresa.

Baum und Pferdgarten vil i forbindelse med det nye samarbejde lancere deres Pre Spring 19-kollektion på platformen. Derudover har de designet en capsule collection, der skal sælges eksklusivt på Mytheresa.com. Denne består af seks forskellige styles, som er en forlængelse af brandets øvrige forårskollektion.

Dansk mode hitter udenlands

Baum und Pferdgarten blev grundlagt i København i 1999 af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. I dag har de udviklet brandet til en af Danmarks mest velkendte, der sælges i mere end 25 lande på verdensplan. Aftalen med Mytheresa markerer dog et nyt kapitel for virksomheden, der til trods for at de er et kendt navn mange steder i udlandet, har planer om at udvide deres internationale rækkevidde yderligere.

“Baum und Pferdgarten-brandet er klar til næste skridt, og dette samarbejde giver os mulighed for at udvikle os på en international skala sammen med en af verdens bedste webshops,” fortsætter de to grundlæggere.

Baum und Pferdgarten er ikke de eneste, der har gjort sig bemærket med partnerskaber med prominente globale luksusplatforme. Tidligere denne måned kunne smykkehuset Ole Lynggaard løfte sløret for deres nye samarbejde med ditto online modegigant Net-a-Porter, der også sælger blandt andet Cecilie Bahnsen, Gestuz og Rains.

Baum und Pferdgartens kollektioner lanceres officielt på Mytheresa til november.

LÆS OGSÅ:

Baum und Pferdgarten: “Stressfaktoren er virkelig minimeret”