Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Designer David Andersen til KC Fur
Alle nyheder, Indland, Navne

Dansk designer i front for kinesisk pelsvirksomhed

Efter fire år hos Rosendahl Design Group vender David Andersen tilbage til modebranchen – denne gang med den ene fod i Danmark og den anden i Kina hos pelsvirksomheden KC Fur.
Efter fire år hos Rosendahl Design Group vender David Andersen tilbage til modebranchen – denne gang med den ene fod i Danmark og den anden i Kina hos pelsvirksomheden KC Fur.

For nu fire år siden trådte den danske designer David Andersen ud af modebranchen. I hvert fald for en stund. Med en ny stilling som designchef hos Rosendahl Design Group i 2014 blev moden udskiftet med glas og porcelæn, og det administrative ved at drive brand i eget navn blev byttet ud med et tiltrængt fokus på det kreative. Men nu er David Andersen tilbage på modescenen igen. Denne gang halvt i Danmark og halvt i Kina som global designdirektør for den kinesiske pelsvirksomhed KC Fur. Her skal han designe pelse i eget navn, og David Andersen-pelsene får deres eget område i brandets butikker. Herudover skal han være chef for firmaets øvrige både eksterne og interne designere, der er placeret på kontorer rundt om i verden.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang og specielt til at arbejde med pels igen, som jeg jo har en del erfaring med fra tidligere. Og så ser jeg frem til at arbejde i en stor virksomhed som KC Fur. Det er en fantastisk spændende virksomhed med meget højt til loftet og med et højt kreativt niveau,” siger han i forbindelse med det nylige karriereskifte.

David Andersen tiltrådte officielt sin nye stilling i går og skal primært arbejde fra KC Furs kontor i Danmark, der ligger hos Kopenhagen Fur i Glostrup, men skal også bruge en del tid på hovedkontoret i Kina.