Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Ganni udpeger ny international CEO

Nicolaj Reffstrup, der siden 2009 har siddet i spidsen for Ganni, overlader styringen til Italienske Andrea Baldo, for at varetage andre udviklingsopgaver i den nu internationale virksomhed.
Nicolaj Reffstrup, der siden 2009 har siddet i spidsen for Ganni, overlader styringen til Italienske Andrea Baldo, for at varetage andre udviklingsopgaver i den nu internationale virksomhed.

Det har været de tunge overskrifter, som Ganni har trukket de sidste par år. Rekordår i 2016, tredobling af årsresultatet i 2017 og senere samme år salget af virksomhedens aktiemajoritet til L Catterton. Og nu er de klar med en ny, forlyder det i en netop offentliggjort pressemeddelelse:

Ganni ansætter italienske Andrea Baldo som ny CEO per 22. oktober 2018.

Dette betyder, at grundlægger og nuværende CEO Nicolaj Reffstrup, der siden 2009 har siddet i stillingen, træder af. Fremover vil han fokusere sin energi på nye udviklingsparametre i Ganni, ligesom han i samarbejde med Andrea Baldo og sin kone, kreativ direktør Ditte Reffstrup, vil fortsætte med at udvikle brandet. Han fortæller:

“Jeg er kommet til at elske denne industri med alle dens op- og nedture og kreativitet – også selvom mit naturlige habitat altid har været tech. Men jeg må indrømme, at jeg er ingen modeveteran, så for dette næste kapitel er vi meget glade for at få Andrea ombord. Han har et indgående kendskab til branchen, men også en sjælden praktisk erfaring med at køre både højt profilerede esoteriske luksusmærker som Margiela og Marni samt mere moderne koncepter. Sammen bliver vi et uovervindeligt team. Personligt glæder jeg mig til at have mere tid til at arbejde på vores planer indenfor bæredygtighed, den yderligere globale udfoldelse af brandet og selvfølgelig vores teknologiske strategi. ”

Andrea Baldo, der senest kommer fra en stilling som CEO i Coccinelle, har blandt andet været 15 år i Renzo Rossos virksomhed OTB, hvor han har arbejdet i ledende stillinger hos Maison Margiela, Diesel og Marni. Andrea Baldo skal fremadrettet arbejde fra Gannis kontor i London.

“GANNI er et fremragende og spændende brand med en unik positionering, der fremmes af kreativiteten og visionen af Ditte og Nicolaj. Jeg er meget glad for at være kommet ind i virksomheden og ser frem til at bidrage til brandudvikling og internationalisering af forretningen, side om side med det talentfulde GANNI team,” siger han.

Italienske Andrea Baldo er ny CEO hos danske Ganni.