Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Hvem skal vinde Magasin du Nord Fashion Prizes publikumspris?

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde prisen på 50.000 kroner - læs mere om de nominerede her.
Du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde prisen på 50.000 kroner - læs mere om de nominerede her.

Der er under en måned til, at en dansk/international jury afgør, hvem der løber med den prestigefulde Magasin du Nord Fashion Prize 2021. En pris, hvor A. Roege Hove, (di)vision, Berner Kühl og Louise Lyngh Bjerregaard i år er nomineret og i denne tid er ved at færdiggøre deres præsentationer i samarbejde med de mentorer, de gennem prisen har fået tildelt.

Men… en ting er hovedprisen. I år er der, som noget nyt, en publikumspris, hvor alle kan være med til at stemme på deres favorit blandt de fire designere. Vinderen af denne pris får 50.000 kroner, og vil du have medbestemmelse, så skal du stemme her.

Amalie Røge Hove stiftedes sit brand, A. Roege Hove  i 2019 og har allerede fået stor opmærksomhed både herhjemme og internationalt for sit transparente strikdesign, som hun også viste i år under Copenhagen Fashion Week, hvor hun fik pladsen som ‘Årets Talent’.

(di)vision er stiftet af søskendeparret Simon og Nanna Wick og har på kort tid skabt sig et navn, som de også cementerede med deres debutshow under modeugen i august.

Frederik Berner Kühl er uddannet fra Polimoda i Italien i 2019 og vil med sit brand “sætte normerne for herretøj på prøve”. Hvordan viste han også omverdenen i august – et show du kan læse om her.

Louise Lyngh Bjerregaard beskriver sig selv som “jeg er nok ‘the odd one out’”, men har ikke destomindre høstet anderkendelse for sin kunstneriske tilgang til mode, som hun skaber fra atelieret i Paris. Også hun var at finde på Copenhagen Fashion Week-kalenderen i sommer – lige som hun viste i forbindelse med Haute Couture-ugen i Paris.

Her er de nominerede til Magasin du Nord Fashion Prize 2021