Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Fik du læst? Her er aprils 10 mest populære artikler

En Uniqlo-åbning, der skabte debat, Foréts første overskud og en ny direktør til stort PR-bureau. Vi ser tilbage på sidste måneds mest læste artikler.
En Uniqlo-åbning, der skabte debat, Foréts første overskud og en ny direktør til stort PR-bureau. Vi ser tilbage på sidste måneds mest læste artikler.

1. Demonstranter var på gaden foran dansk Uniqlo-åbning. Men hvorfor?

Ikke alle hilste Uniqlo velkommen, da de i starten af april åbnede deres danske butik på Strøget i København. Men hvad var det egentlig, at de demonstrerende havde på hjerte? Vi så nærmere på den tvist, som den japanske mega-kæde var havnet i. 

2. Bæredygtigt, dansk herrebrand leverer sit første overskud

Efter kun to år på fuld tid kunne stifterne af Forét i april bevise, at der er salg i bæredygtigt tøj til mænd. Det viste brandets regnskab, hvor der for første gang var sorte tal på bundlinjen. 

3. Månedens jobrotationer: Marts 2019

Marts bød på ekstraordinært mange ny tiltrædelser i modebranchen. Vi samlede de vigtigste, så du kunne læse, hvilket dansk herrebrand, der havde fået ny kreativ direktør, hvilket skomærke, der havde udvidet bestyrelsen, og meget mere.

4. “Vi har for længst besluttet, vi ikke vil være med i giganternes kamp”

Midt på Østerbro ligger en lille herrebutik, hvor man kalder sine kunder ved fornavn, hvor man har erkendt, at man ikke kan og vil konkurrere med onlinegiganterne, og hvor man har brugt ti år på at skabe et koncept, folk gerne vil være en del af. Vi talte i april med stifteren af Goods, Kasper Hostrup.

5. Patriksson Communication henter ny administrerende direktør hjem fra New York

Hen mod slutningen af måneden var der rotation i ledelsen i den danske afdeling af Patriksson Communication, der fik ny administrerende direktør. 

6. Erfarne branchefolk bag nyt cirkulært modebrand

Det nye mærke, Walk on Moons, opfordrer til cirkulært forbrug og en fælles march mod en bedre modebranche.

Stifterne af Walk on Moons Majbritt Weidemann og Henrik Spandet.

7. Regnskab afslører endnu et fremgangsår for Gannis væksteventyr

I seneste regnskabsår har Ganni fortsat de gode takter fra forrige år og leverer også i 2018 et rekordregnskab.

8. Her er de nominerede til Elle Style Awards 2019

Hvem skal have CSR-prisen? Hvem bliver Årets Brand? Og hvem vinder den helt nye kategori Årets Kvinde? I april kunne vi offentliggøre listen over de nominerede til dette års Elle Style Awards, der afholdes den 11. maj 2019.

9. Britt Sisseck får millioninvestering til international vækst

I april kom nyheden, at det danske brand Britt Sisseck nu for alvor vil udover de hjemlige grænser med hjælp fra nye investorer. Og til at stå i spidsen for den nye internationale vækstrejse udpegede de brandrådgiver Manou Messmann. 

Britt Sisseck fik i april en ny millioninvestering til at give sit brand et internationalt vækstfremstød.

10. “Aldrig har en udstilling været mere relevant og vedkommende”

I april åbnede udstillingen Fashioned from Nature for første gang i Danmark. Få et smugkig på den omtalte særudstilling, der forener natur, mode og bæredygtighed, her.