Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Anne Sofie Dejgaard
Alle nyheder, Indland, Navne

Patriksson Communication henter ny administrerende direktør hjem fra New York

Der er rotation i ledelsen i den danske afdeling af Patriksson Communication, der samtidig betyder ny administrerende direktør til virksomheden.
Der er rotation i ledelsen i den danske afdeling af Patriksson Communication, der samtidig betyder ny administrerende direktør til virksomheden.

Det svenske kommunikationsbureau, Patriksson Communication, der i dag har afdelinger i København, Stockholm, Oslo og Paris, og udover PR og showroom-services står for både brandstrategi, visuelle produktioner, events og talent management for en række brands og personer, har netop udnævnt en ny direktør til kontoret i København.

Valget er faldet på Anne Sofie Dejgaard, der siden 2012 har arbejdet i New York City for blandt andet Coach og Bureau Betak, sidstnævnte hvor hun igennem det seneste år har været VP of Creative and Operations. Med sin ansættelse i København erstatter hun således den nuværende administrerende direktør Jennie Lind, der har været hos Patrikssoni 10 år og nu flytter hjem til Stockholm med sin familie.

Anne Sofie Dejgaard tiltræder sin stilling på Patriksson i midten af ​​juli, men allerede fra maj sker den første rokade i firmaet. Louise Kabbelgaard, der i dag er Brand Director i Patricksson Danmark, vil, fra hun vender tilbage fra barselsorlov i begyndelsen af ​​maj, fremover kunne kalde sig COO.

Om det nye ledelsesteam siger CEO i Patriksson Communication,Hanna Renlund Westerberg:

“Jennie har de seneste år meget succesfuldt ført Patriksson Communication i Danmark og udviklet den stærke position, den har i dag. Vi takker Jennie for hendes indsats og ønsker hende alt det bedste i fremtiden. Vi er i dag samtidig meget glade for at starte et nyt kapitel i Patriksson Communication i Danmark med udnævnelsen af ​​Anne Sofie Dejgaard som ny administrerende direktør samt med udnævnelsen af ​​Louise Kabbelgaard som COO. Fie og Louise vil danne en stærk duo, der vil lede vores meget stærke danske organisation og agentur frem af.”