Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeller iført Stamm backstage til Copenhagen Fashion SS24
COPENHAGEN FASHION WEEK AW24, Modeuge

2 nye navne bliver del af Copenhagen Fashion Weeks voksende talentprogram

Copenhagen Fashion Week har i dag afsløret to nye brands, der tilslutter sig deres NEWTALENT-program under AW24-modeugen til januar.
Copenhagen Fashion Week har i dag afsløret to nye brands, der tilslutter sig deres NEWTALENT-program under AW24-modeugen til januar.

Når Copenhagen Fashion Week inden længe slår dørene op til endnu en sæson, AW24, bliver det endnu en gang med to nye navne i deres fortsatte talentprogram, CPHFW NEWTALENT. Et program, der siden det blev rullet ud i sommeren 2022 har handlet om at pleje, udvikle og promovere visionære, nordiske talenter i en global skala. Og denne gang byder de velkommen til to velkendte navne i modeugeregi – nemlig Alectra Rothschild / MASCULINA, der under AW23-sæsonen var på kalenderen med en præsentation som Copenhagen Fashion Weeks ’One To Watch’, og Stamm, der har holdt show i to sæsoner, og som vandt det daværende Zalando Sustainability Award AW23.

Alectra Rothschild SS23 show
Alectra Rothschild / MASCULINA AW23

Begge tilslutter de sig derfor Rolf Ekroth og Nicklas Skovgaard, som fik en plads i talentprogrammet sidste sæson – og dermed er både P.L.N og Latimmier rykket videre som alumner.

Udover de to nye talenter har Copenhagen Fashion Week i dag også offentliggjort, hvem de kaster lys på som næste sæsons ’One To Watch’; navnlig Sloth Rousing, Martin Quad og MLGA. Alle tre allerede (aner)kendte navne: Sloth Rousing vandt det daværende Designers’ Nest i 2018. Martin Quad havde sin semi-modeuge-debut sidste sæson med et event på Copenhagen Fashion Weeks officielle event-kalender. Og MLGA, stiftet af Marie-Louise Guldbæk Andersen – som iøvrigt også var ’One To Watch’ sidste år, var en del af Alpha-showet AW23, hvor hun blev udvalgt til at designe en capsule-kollektion for Browns Fashion.

Hør vores nylige podcast-portræt af Elisabet Stamm her og læs vores interview med Alectra Rothschild i forbindelse med hendes debut her.