Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Fik du læst? Her er decembers 10 mest populære artikler

Med en ny-gammel Communications Director hos Baum und Pferdgarten, et ærligt interview med Notes du Nord og to børnetøjsbrands i fusion gav december os meget mere end julehumør.
Med en ny-gammel Communications Director hos Baum und Pferdgarten, et ærligt interview med Notes du Nord og to børnetøjsbrands i fusion gav december os meget mere end julehumør.

1. Baum und Pferdgarten opruster med gammel kending af huset

Efter flere år hos Samsøe Samsøe  vender Christian Hansen nu tilbage til Baum und Pferdgarten i en nyoprettet stilling som Communications Director.

Christian Hansen har ad flere omgange arbejdet hos Baum ud Pferdgarten og tiltræder nu rollen som Communications Director.

2. To danske børnetøjskoncerner fusionerer: Vil være én af Skandinaviens førende

Brands4kids og Utoft Kids Group har netop afsløret, at de per 1. januar 2020 bliver til én virksomhed.

3. Her er Copenhagen Fashion Weeks officielle AW20-kalender

Det bliver med endnu større nordisk deltagelse og et stærkt lineup af herrebrands, når Copenhagen Fashion Week igen løber af stablen til januar.

Igen i år kan vi se frem til By Malene Birgers show under modeugen.

4. “Vi ved, vi aldrig vil give op. Men hold op, hvor har vi kunnet give op mange gange”

Med drømmen om at etablere et parisisk modehus i København, maven fuld af is og et ambitionsniveau, der tårner mod himlen, har Sara og Rasmus Sode, parret bag Notes du Nord, brugt de sidste tre år på at komme rigtig godt på vej. Men destinationen, den er stadig ude i horisonten.

I december kunne du læse journalist Sofie Ringtveds store interview med parret bag Notes du Nord.

5. Nye regnskaber: Change sætter rekord, Bestseller styrker wholesale, og Soya Concept øjner den halve milliard

Det går stadig både op og ned i modebranchen. Det understreger en række nye årsregnskaber, der dog tegner et billede af et overtal af virksomheder med god vækst.

6. Cirkulært børnetøjskoncept er gået konkurs

Det nordjyske firma ReBuyBaby, der de sidste to år har gjort en forretning ud af at levere tøj til børn på abonnement, er gået konkurs på trods af flere kapitalindsprøjtninger fra erfarne investorer.

Design Derby er et nyt B2B-salgsevent, der i slutningen af november samlede en række danske børnetøjsbrands på Charlottenlund Travbane. Vi har talt med initiativtager Christina Rohde, der beretter om en branche med behov for nye metoder.

Christina Rohde står bag nyt B2B-koncept på Charlottenlund Travbane.

8. Fra strategi til virkelighed: Les Deux lancerer bæredygtig kollektion

I august lancerede brandet en ambitiøs bæredygtighedsstrategi. Nu er første output af de planer en realitet med en såkaldt ’upcycled’ kollektion.

 9. Harry Potter-smykker, et Anni Lu x Vanessa Bruno-samarbejde og verdens dyreste T-shirt

Pandora lancerer Harry Potter-kollektion, Anni Lu laver smykker i samarbejde med Vanessa Bruno, og Diesel tager hul på salget af verdens dyreste T-shirts.

 10. Fra pop-up til fast adresse: ARKK åbner flagship store på Strøget

En pop-op i foråret 2019 er nu blevet afløst af en permanent butik på Strøget i København for det hypede sneakermærke ARKK Copenhagen.