Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Baum und Pferdgarten opruster med gammel kending af huset

Efter flere år hos Samsøe Samsøe vender Christian Hansen nu tilbage til Baum und Pferdgarten i en nyoprettet stilling som Communications Director.
Efter flere år hos Samsøe Samsøe vender Christian Hansen nu tilbage til Baum und Pferdgarten i en nyoprettet stilling som Communications Director.

Det må uden tvivl være med en stor portion glæde, at Baum und Pferdgarten nu byder velkommen tilbage til en gammel kending af huset. Christian Hansen er nemlig blevet hentet ind i virksomheden igen i en nyoprettet stilling som Communications Director.

Christian Hansen har igennem sin karriere, der byder på et imponerende CV af både danske og udenlandske brands, opbygget en stor erfaring indenfor formidling og branding af mode. Han har arbejdet hos Baum und Pferdgarten af to omgange før, både fra 2007-09 og igen fra 2013-16, hvor han varetog rollen som Head of PR & Communication. Derudover har han været hos Alt for Damerne som moderedaktør, derefter en kort periode hos Designers Remix, og de sidste godt tre år har han besiddet rollen som Head of PR & Marketing hos Samsøe Samsøe.

Hos Baum und Pferdgarten bliver det hans ansvar, sammen med det resterende kommunikationsteam, at samle PR og marketing med henblik på skabe en sammenhængende kommunikation og storytelling om brandet på alle platforme.

“Den nye rolle kommer som en naturlig forlængelse af vores øgede fokus på branding og dialog med nye markeder. Vi oplever stor vækst i disse år og arbejder med flere og flere key-accounts, som stiller særlige krav til ekstraordinært samarbejde med fokus på brandet. Vi glæder os til at løfte alle disse tiltag sammen med Christian og resten af teamet,” siger CEO Teis Bruun i en pressemeddelelse, hvortil Christian Hansen selv supplerer:

“Mit hjerte banker i den grad for Baum und Pferdgarten. Jeg har et indgående kendskab til både brand, produkt og organisation. Det er mennesker, jeg holder meget af, og jeg glæder mig meget til at være med på den videre rejse og sætte mine kompetencer i spil i en organisation i rivende udvikling.”

Også de to grundlæggere og kreative direktører Helle Hestehave og Rikke Baumgarten glæder sig til at få Christian Hansen med på holdet igen:

“Vi har tidligere arbejdet med Christian og ved, at han ikke overlader nogen detalje til tilfældighederne – samtidig er han vellidt og anerkendt for sit drive og sine evner både internt i Baum und Pferdgarten og hos vores samarbejdspartnere.”

Christian Hansen tiltræder officielt stillingen den 2. januar 2020.