Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Økonomi

Frem- eller tilbagegang? 8 interessante regnskaber fra 2019

Hvem har været udfordret i årets løb? Og hvem har modsat kunne fremlægge resultater med rekordvækst? Vi har samlet årets mest interessante regnskaber.
Hvem har været udfordret i årets løb? Og hvem har modsat kunne fremlægge resultater med rekordvækst? Vi har samlet årets mest interessante regnskaber.

1. Aiayu holder tempoet: Årsregnskab peger på stor salgsvækst

Miljøvenlige tøj- og livsstilsprodukter er fortsat en god forretning for Aiayu. Det beviste brandets regnskab for 2018, som blev fremlagt i juni og som viste fremgang over hele linjen.

2. Nyt regnskab vidner om fortsat stabil vækst hos Stine Goya

Bundlinjen er godt nok ikke tredoblet, som sidste års regnskab kunne imponere med, men både årsresultat og bruttofortjeneste bekræfter, at der fortsat er godt gang i salget af Stine Goyas farverige univers.

3. IC Group med nyt årsregnskab: Trecifret millionunderskud på bundlinjen

En omfattende virksomhedstransformation, videresalget af tre brands og en lavere performance i fysisk retail har sat sit tydelige præg på den danske modekoncerns  årsregnskab for 2018/19, der blev præsenteret i oktober.

4. DK Company slår ny rekord

2018 blev endnu et gyldent år for den danske modekoncern, der i april fremlagte regnskab, hvor omsætningen var øget med næsten 100 millioner kroner siden 2017.

5. Les Deux fortsætter væksten: “Det er vigtigt, at vi formår at tjene penge og ikke blot er en hype”

Det går godt for Les Deux, hvis årsregnskab i marts viste, at både bruttofortjeneste og bundlinje er skudt i vejret.

6. Pilgrim fremlægger blødende regnskab, men opruster med ny CEO

Endnu et regnskab med røde tal på bundlinjen fik i april Pilgrim til at trække nye kræfter til ledelsen. Christian Broe overtog rollen som administrerende direktør fra Annemette Markvad.

7. Le Fix fremlægger negativ vækst

Det danske jubilæumsbrand har i 2018/19 været udfordret af blandt andet lavere vækst end forventet på de udenlandske markeder, viste brandets årsregnskab i november.

8. Store udfordringer præger nyt regnskab fra Storm & Marie

Allerede sidste år så det ud til at være hårde tider for Storm & Marie. Og ser man på brandets regnskab fra i år, som blev fremlagt i midten af juli, går det ikke i den rigtige retning.