Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Månedens jobrotationer: April 2019

Også i april har modebranchen budt på flere nye jobrokader. Læs hvem der er nyeste ansigt hos Copenhagen Fashion Week, hvem der er Patriksson Communications nye CEO, og hvilken velkendt, dansk PR-profil, der er rykket til norske Holzweiler.
Også i april har modebranchen budt på flere nye jobrokader. Læs hvem der er nyeste ansigt hos Copenhagen Fashion Week, hvem der er Patriksson Communications nye CEO, og hvilken velkendt, dansk PR-profil, der er rykket til norske Holzweiler.

Maanesten ansætter Head of PR

Sabrina Sofie Christiansen er nyeste ansigt hos smykkebrandet Maanesten, der i slutningen af 2018 kunne annoncere, at designer og direktør Lotte Callesen havde besluttet at rykke PR in-house i ønsket om at styrke brandets i forvejen voksende markedsandele. Nu har hun så ansat virksomhedens nye Head of PR i form af Sabrina Sofie Christiansen, der netop har tiltrådt stillingen den 1. maj. Hun kommer med flere års erfaring fra modebranchen, senest fra stillingen som henholdsvis PR & Showroom Manager hos RIOTS STUDIO og International Sales Support hos STAND.

Rotation i ledelsen hos Femmes Régionales

Emilie Maria Allan overtager rollen som Managing Director fra Mie Albæk Nielsen, der fremover skal dedikere sin tid endnu mere til det visuelle som kreativ direktør.

“Emilie blev en del af Femmes Régionales for syv år siden og blev partner i marts 2018. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen anden, jeg hellere vil give stafetten videre til, og jeg ser frem til at blive kreativ direktør sammen med min partner Caroline Hansen og dedikere mig fuldt ud til at udvikle visuelle strategier og brands fra bunden,” skriver Mie Albæk Nielsen på sin LinkedIn, hvor hun i denne uge offentliggjorde det københavnske designbureaus nye rollefordeling.

Norske Holzweiler styrker relationen til København med nyt kontor og ansættelse

PR-profilen Christina Hee Bune skal stå for oprettelsen af satellit-hovedsæde i København i en nyoprettet stilling som Chief Communication Officer. 

Christina Hee Bune rykker fra PRD til norske Holzweiler.

Copenhagen Fashion Week opruster med kommerciel direktør

Der skal hentes flere midler til modeugen, og i den forbindelse ansatte ledelsen i april den branchekendte salgsprofil Christian Lindrup til en nyoprettet stilling som kommerciel direktør.

Christian Lindrup er nyeste tilføjelse til CFW-holdet.

Patriksson Communication henter ny administrerende direktør hjem fra New York

I april var der rotation i ledelsen i den danske afdeling af Patriksson Communication, der hentede ny administrerende direktør til virksomheden.

Libertine-Libertine udvider ejerkredsen med branchekendte ansigter

Ikke et jobskifte som sådan, men ikke desto mindre nye ansigter til ejerkredsen hos Libertine-Libertine i form af Christian Stadil og Niels Mikkelsen, der også tidligere har haft succes med fællesinvestering.

Christian Stadil og Niels Mikkelsen er nye investorer og dermed medejere i Libertine-Libertine.

PRD byder velkendt ansigt tilbage i folden

Efter afstikkere til Kähler Design og Kopenhagen Fur vender Trine v. d. V. Rasmussen nu tilbage til PRD og tiltræder rollen som Communications Director.