Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Norske Holzweiler styrker relationen til København med nyt kontor og ansættelse

PR-profilen Christina Hee Bune skal stå for oprettelsen af satellit-hovedsæde i København i en nyoprettet stilling som Chief Communication Officer.
PR-profilen Christina Hee Bune skal stå for oprettelsen af satellit-hovedsæde i København i en nyoprettet stilling som Chief Communication Officer.

Familien bag Holzweiler, der netop er blevet kåret til Norges mest indflydelsesrige modepersonligheder, har længe haft et godt forhold til den danske modescene og København i særdeleshed. Igennem de seneste fire sæsoner har brandet holdt show under Copenhagen Fashion Week. Men nu knyttes relationen tættere. Det sker med oprettelsen af kontor og showroom centralt placeret i byen. Til at køre dette har brandet hentet Christina Hee Bune ind, der senest kommer fra en stilling som PR & Communications Director hos PRD.

“Vi har i lang tid drømt om at åbne et showroom i København, men som i alle vores andre satsninger har vi brug for de helt rette mennesker i teamet. Med Christina om bord som CCO samt i spidsen for vores første showroom/kontor udenfor Norge føles det helt rigtigt at satse videre nu og skabe en endnu stærkere skandinavisk såvel som international base,” siger Susanne Holzweiler om valget af både København og Christina Hee Bune.

Christina har i sin tid hos PRD arbejdet med blandt andre brands som Tommy Hilfiger, Tiffany & Co, Away, Pandora og Zalando og har tidligere siddet som Head of Communications for By Malene Birger, Designers Remix og Mads Nørgaard. Om sin nye ansættelse fortæller hun:

“Jeg har kendt Susanne og Andreas Holzweiler i mere end ti år og fulgt brandet på sidelinjen fra dets spæde start. På deres sidste tre shows har jeg været strategisk konsulent og stået for kommunikation og koordinering. Derfor er det på et strategisk plan enormt spændende at skulle være en del af firmaets videre udvikling indefra i en ny nøgleposition, men det er også emotionelt stærkt for mig se frem til at arbejde med Susanne, Andreas og hele deres fantastiske team helt tæt på.”

Det nye satellit-hovedkvarter forventes at stå klar til modeugen i august 2019 og skal fremadrettet skal agere som Holzweilers internationale springbræt.

Christina Hee Bune tiltrådte sin nye stilling per 1. maj 2019.

LÆS OGSÅ:

Holzweiler: ”I København er der meget frie rammer”