Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Udskiftning i de øverste lag: 7 vigtige ansættelser i 2022

Året har budt på en del udskiftninger i de helt tunge poster – og flere nyoprettede ledelsesstillinger. Få et overblik over nogle af de vigtigste rotationer her.
Året har budt på en del udskiftninger i de helt tunge poster – og flere nyoprettede ledelsesstillinger. Få et overblik over nogle af de vigtigste rotationer her.

Saks Potts fortsætter udviklingen: Udpeger ny CEO og medejer

Med ønsket om at vækste endnu mere internationalt valgte Cathrine Saks og Barbara Potts i foråret at udvide ledelsen og ejerkredsen med brandets første eksterne CEO.

Saks Potts’ nye CEO og medejer, Josefine Laigaard, mellem stifterne Barbara Potts og Cathrine Saks.

CIFF-direktør rykker til smykkebrand

Christina Neustrup, der igennem de sidste to år har været direktør for CIFF, blev efter sommerens modeuge partner og CEO i smykkebrandet Kinraden.

Ny direktør for CIFF har sin ballast fra beauty-branchen

Med ledelseserfaring fra beauty-branchen blev det Sofie Dolva, der i sommer overtog styringen som ny direktør for den internationale modemesse.

Anne-Dorthe Larsen giver stafetten videre til ny kreativ direktør

Med ønsket om at dedikere sig fuldt ud til det strategiske arbejde og internationale ambitioner udpegede Lovechild 1979-stifteren i år Mia Kappelgaard som sin kreative afløser.

Ny kreativ direktør i Nué Group Mia Kappelgaard.

“Kan man sige op som CEO fra sin egen virksomhed?” Stifter af populært badetøjsbrand træder af

Katrine Lee Larsen fandt tilbage i november sin nye administrerende direktør internt.

Ganni henter international profil til nyoprettet lederstilling

Tidligere Managing Director hos Dazed Priya Matadeen rykker i det nye år til Ganni i stillingen som Chief Brand Officer.

Spalt PR fortsætter udvidelserne og ansætter erfaren profil

Tina Svoldgaard startede den 1. december i den nyoprettede stilling som Brand Director hos bureauet, der i august også udvidede med flere nye navne og 25 brands.