Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne, NAVNENYT

“Kan man sige op som CEO fra sin egen virksomhed?" Stifter af populært badetøjsbrand træder af

Katrine Lee Larsen har fundet sin nye administrerende direktør internt.  
Katrine Lee Larsen har fundet sin nye administrerende direktør internt.  

Katrine Lee Larsen og hendes brand Copenhagen Cartel kom for alvor i søgelyset, efter hun deltog i Løvens Hule i 2021-sæsonen – og gik derfra med en betydelig investering vel at mærke. Siden har Katrine Lee Larsen også fået anerkendelse for sin idé om at skabe badetøj af indsamlet plastik fra verdenshavene af branchen selv, da hun i 2021 blev udråbt til årets grønne startup under Lifestyle & Design Clusters årlige iværksætterkonkurrence Lifestyle Growth.

Men nu har iværksætteren besluttet at træde en smule ud af søgelyset og give direktørposten videre i sin egen virksomhed. Det skriver Katrine Lee Larsen på sin LinkedIn-profil:

“Kan man sige op som CEO fra sin egen virksomhed? Det har jeg i hvert fald gjort, derfor giver jeg roret videre til Anne Karina Asbjørn, som per dags dato overtager ansvaret som CEO for Copenhagen Cartel,” skriver hun i opslaget, hvor hun også skriver, at beslutningen blandt andet bunder i, at direktørrollen ikke matcher hendes kompetencer.

Derimod er ansvaret overladt til Anne Karina Asbjørn, som er Cand. Polit Finance fra Københavns Universitet, og som er fundet internt i virksomheden, da hun siden januar 2021 har besiddet rollen som COO. Katrine Lee Larsen skriver videre om sin egen fremtid i Copenhagen Cartel:

“Derfor glæder jeg mig til at kunne fokusere endnu mere på de områder af Copenhagen Cartel, som jeg elsker allermest. Jeg er derfor stadig lead på alt, der vedrører produkt og brand. Jeg er stadig en aktiv del af både hverdagen og bestyrelsen, og jeg sætter stadig sejlet for, hvor skibet skal sejle hen og sørger for at skabe de bølger, der skal til for at nå vores mission.”