Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Bæredygtighed

Mangler du inspiration til at gøre din virksomhed mere cirkulær?

Copenhagen Fashion Week inviterer til netværksevent for små og mellemstore virksomheder med fokus på cirkulære løsninger og praksisser.
Copenhagen Fashion Week inviterer til netværksevent for små og mellemstore virksomheder med fokus på cirkulære løsninger og praksisser.

I jagten på en mere cirkulær modeindustri er der brug for at dele både viden og erfaringer. Det vil Copenhagen Fashion Week imødekomme ved at invitere virksomheder fra branchen til et kommende netværksevent ved navn ‘CPHFW Networking: Making fashion circular while creating less’. Her vil der være en række talks med blandt andre Trine Young fra Rodinia Generation, Fjong og Nicklas Skovgaard.

Tilbuddet henvender sig til SMV’er, der ønsker at blive klogere på, hvordan man kan gøre sin forretning både mere cirkulær og ressourceeffektiv. Derudover har netværkseventet til formål at åbne op for nye partnerskaber mellem virksomheder og forskellige løsningsudbydere. I talk-programmet vil emner som blandt andet lokal og effektiv fremstilling, recirkulering af tøj gennem leje og gensalg, logistikløsninger, der reducerer CO2-udledning, og made-to-order blive belyst.

Eventet er en del af initiativet ‘Small but Perfect’, der er et tværeuropæisk samarbejde, som arbejder for at støtte og accelerere SMV’ers omstilling til mere cirkulære og bæredygtige forretningsmodeller. ‘Small but Perfect’ er medstiftet af COSME, som er et program under den Europæiske Kommission, der hjælper SMV’er.

Eventet finder sted fredag den 21. april hos Space10 kl. 10-11.30, og det er gratis at deltage, men et begrænset antal billetter. Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her.

Kan lokale mikrofabrikker revolutionere den globale tøjproduktion?