Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Model iført blå kjole fra Cecilie Bahnsen F23
Alle nyheder

En podcast om retail, en kendt modemands bortgang og Cecilie Bahnsens show i Paris: det klikkede I på i marts

Hvordan de fysiske butikker klarer sig, og hvordan de skal se ud - det var populært stof i marts. For ikke at sige omsætningsrekorder og et wake up call fra ny rapport. Se de 10 mest læste artikler her.
Hvordan de fysiske butikker klarer sig, og hvordan de skal se ud - det var populært stof i marts. For ikke at sige omsætningsrekorder og et wake up call fra ny rapport. Se de 10 mest læste artikler her.

1. Hvorfor lukker én butik, mens en anden udvider?

I denne podcast så vi på lukningen af Holly Golightlys fysiske rammer og Andersen-Andersens butiksudvidelse – og fik detailekspertens bud på de største tendenser indenfor fysiske butikker.

2. Omsætter for 400 millioner: Nordjysk herrebrand når ny milepæl

Men Shaping New Tomorrow forventer ligesom resten af branchen – at indeværende år kommer til at lægge en dæmper på væksten.

3. En forretningsmodel, der virker: Omsætningen hos ungt sportsbrand tager fart

Siden 2019 har Planet Nusa arbejdet på at opbygge et stærkt kundefællesskab omkring deres brand – og det betaler sig af nu, hvor virksomheden har øget deres omsætning med mere end 150 procent fra 2021 til 22.

4. Ny FN-rapport bør være wake up call for modebranchen: Her er 3 ting, der skal handles på nu

“Den her rapport understreger, hvor meget det haster.” Sådan lød budskabet fra FNs Klimapanel i mandags. Vi spurgte CSR- og bæredygtighedschef Marie Busck, hvordan man som modevirksomhed bedst – og hurtigst  – gør en forskel.

5. Ny CEO hos Rains skal sikre fortsat international vækst

Med Steen Borgholm som ny Group CEO og en ny position som CEO for Rains’ nordamerikanske datterselskab fortsætter virksomheden kursen mod international succes.

6. Et kig indenfor: Andersen-Andersen indtager ikonisk Arne Jacobsen-bygning

Se, hvordan strikvirksomheden Andersen-Andersen nænsomt har ført det arkitektoniske mesterværk tilbage til orginalen som ramme om sin kollektion af sømandstrøjer.

Andersen-Andersens
Andersen-Andersens nye butik på Gammeltorv i København.

7. Hvem er Josephine Skriver, egentlig? DR-serie går helt tæt på den danske model og aktivist

I dokumentarserien ’Kunsten at være Josephine Skriver’ har instruktør Maya Albana fulgt den danske model i et år og viser, hvordan det er at være “influencer i en liga, som kun få spiller med i – men millioner verden over ser op til.”

8. Et kig indenfor: Another Aspect satser på ny, større adresse

Med ønsket om at kombinere en velovervejet shoppingoplevelse med en uhøjtidelig stemning har Another Aspect slået sig sammen med det aarhusianske risteri La Cabra til deres nye butik i København.

9. Erik Brandt er død

Den danske modemand, der var med til at sætte dansk mode på verdenskortet, er gået bort i en alder af 79 år.

10. Cecilie Bahnsen ekspanderer og eksploderer, så delikat, så rørende

Optimistiske farvebobler viste sammen med pencilskirts og smallere silhuetter, hvordan Cecilie Bahnsens veje forgrener sig og fordobles til onsdagens show på Palais de Tokyo i Paris. Læs anmeldelsen her.

https://fashionforum.dk/2023/03/16/farvel-til-erik-brandt-han-lavede-sine-egne-graenser-og-han-gjorde-hvad-der-passede-ham/