Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
3 showfilm der fortjener et gensyn
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK AW22, Indland, Modeuge

3 digitale showfilm, der fortjener et gensyn

Flere digitale shows imponerede anmeldere på AW22-modeugen. Fashion Forum guider dig til tre brands, der udnyttede det digitale showformat til fulde.
Flere digitale shows imponerede anmeldere på AW22-modeugen. Fashion Forum guider dig til tre brands, der udnyttede det digitale showformat til fulde.

På AW22-sæsonen kunne Copenhagen Fashion Week igen præsentere en række digitale showfilm. Trods en overvægt af fysiske shows formåede flere brands at tiltrække sig opmærksomhed ved på hver sin vis at vise styrkesiderne ved det digitale format, og hvordan dets mange muligheder kan skabe et bemærkelsesværdigt omend digitalt show. Vi har udvalgt tre brands, der er kommet med originale bud på showfilm, som fortjener et gensyn.

Come play with me

Munthe inviterede til weekend i winter wonderland – og du vil gerne være med.

Ganni gav os det sødmefyldte, sofistikerede og sexy

Ganni rendyrkede sin musiske inspiration, som de ambitiøst foldede ud i præsentation og kollektion, der rummede det sjove som det sofistikerede.

Schnayderman’s sætter fokus på kærestesorger og det mentale helbred i gribende showfilm

Med en kunstnerisk fortælling, der kommenterer på verden omkring os og de temaer, der vedrører ungdommen, leverer det Stockholmske brand et brag af et show – også selvom det kun er digitalt.

Du kan finde digitale visninger af alle AW22-shows fra Copenhagen Fashion Week her.

Fashion Forum på lyd: Din podcast om modebranchen lige nu