Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Han Kjoebenhavn
Alle nyheder, Indland

Fra showanmeldelser til upcoming brands og Magasin du Nord Fashion Prizes nye stjerner. Her er de 10 mest læste artikler i august.

Med en masse showanmeldelser, optakt til modeugen, en svensk konkurs og offentliggørelsen af de nominerede til Magasin du Nord Fashion Prize siger vi farvel til august. Læs eller genlæs månedens 10 tophistorier her.
Med en masse showanmeldelser, optakt til modeugen, en svensk konkurs og offentliggørelsen af de nominerede til Magasin du Nord Fashion Prize siger vi farvel til august. Læs eller genlæs månedens 10 tophistorier her.

Han Kjøbenhavn er det bedste, dansk mode har at byde på – og det er next level

Med et vanvittigt show, hvor moden blev til kunst, beviste det københavnske brand sit værd som en international sværvægter i liga med Balenciaga og Mugler.

(di)vision om debutshow: “Et vildt show med nok det største modelcast nogensinde set i dansk mode”

For første gang er det nyetablerede brand (di)vision på showkalenderen, og søskendeparret bag lover et vildt og overraskende show. De har tænkt sig at larme, alt hvad de kan, med et mangfoldigt og inkluderende cast af tidens største modeller, der skal vise brandets SS22-kollektion til lyden af heavy metal.

Der gik et sus igennem publikum, da Charlotte Eskildsen sendte sin første model ind

Som pioneer indenfor upcycling vil Designers Remix gøre det selvfølgeligt at vælge bæredygtigt design i fremtiden, også hvis det er et parti italienske herrejakker, der lige skal gennem symaskinen igen.

Skall Studio gjorde poesien cool og intens

Skall Studio tog både sikre og vovede valg og overraskede en rørt anmelder med en monumental afslutning på deres show på modeugens første dag.

Strikdesigner Amalie Røge Hove: “Det er fuldstændig latterligt, at den teknologi kun skulle blive brugt til sportstøj”

A. Roege Hove debuterer i næste uge på Copenhagen Fashion Week som ‘årets talent’. Designeren bag, Amalie Røge Hove, har på få år skabt sig et navn ved at udfordre sit håndværk og holde sig til det, hun er bedst til – strik.

Hvem, hvad, hvor: By Malene Birger ansætter flere internationale profiler

Hvem er rykket hvorhen? August bød på en masse jobrotationer i modebranchen hos blandt andre By Malene Birger, Patriksson Group og Magasin du Nord. Læs mere om de de seneste jobskifte i modebranchen.

Her er de nominerede til Magasin du Nord Fashion Prize 2021

I dag blev det afsløret, hvem de nominerede til den niende udgave af Magasin du Nord Fashion Prize er. De fire talentfulde brands skal nu konkurrere om hovedpræmien på 300.000 kroner.

Først Whyred og Gotoga – nu begæres også Hope konkurs

I kølvandet på konkursbegæringen af både Gotoga og Whyred følger nu svenske Hope, som er showaktuel på Copenhagen Fashion Weeks officielle kalender.

(di)vision tog sit fusionsdesign til næste level – og hvilket et!

(di)visions genanvendelsesæstetik kan sagtens nå endnu bredere ud. Det beviste de med et helstøbt og kommercielt show, der dog ikke svigtede undergrundsophavet.

Saks Potts gik nye veje i Arne Jacobsens stilrene have

På den smukkeste location skruede Cathrine Saks og Barbara Potts op for elegancen og spændvidden i deres hidtil mest voksne og helstøbte kollektion.