Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Lovechild 1979 med globale ambitioner: Henter designchef fra Rotate

Lovechild 1979 har netop ansat en ny designchef i form af tidligere Rotate og Remain-designer Laura Meldal Nørgaard, som skal være med til at videreudvikle virksomhedens internationale designstrategi.
Lovechild 1979 har netop ansat en ny designchef i form af tidligere Rotate og Remain-designer Laura Meldal Nørgaard, som skal være med til at videreudvikle virksomhedens internationale designstrategi.

Danske Lovechild 1979 er ikke bare en favorit herhjemme, det er også et brand, hvis internationale potentiale er veldokumenteret. Og det er da også netop det globale salg, der er for øje, idet brandet og stifter Anne-Dorthe Larsen nu udvider designteamet. 39-årige Laura Meldal Nørgaard er blevet ansat som designchef, hvorfra hun sammen med det øvrige designteam – og i særdeleshed Anne-Dorthe Larsen selv, som er kreativ direktør – skal styrke virksomhedens implementering af en ny og mere international designstrategi.

Laura Meldal Nørgaard kommer senest fra en stilling som designmanager i Birger Christensen, hvor hun har haft ansvaret for de to stadigt nye, men dog succesfulde, in-house brands Rotate og Remain. Før da har hun arbejdet en lang årrække som designer hos Bestseller-koncernen for brandsene Only, Vero Moda og Noisy May fra 2005 til 2018.

Ifølge Anne-Dorthe Larsen, er “valget faldet på Laura grundet hendes erfaring i såvel den kommercielle virksomhed Bestseller som i den mere designdrevede virksomhed Birger Christensen. Et erfaringsmiks, der tager udgangspunkt i samme værdisæt som Lovechilds,” siger hun i en pressemeddelelse og uddyber:

“Derudover har jeg den største respekt for Lauras passion for materialer og silhuetter, der er vigtig for Lovechilds internationale rejse.”

Selv har Laura Meldal Nørgaard også store ambitioner på brandets vegne, hvad angår et nyt – og meget mere internationalt – kapitel for Lovechild 1979:

“Jeg elsker integriteten og personligheden i Lovechild, som er et unikt clash af cool skandinavisk minimalisme med globale vintage referencer. Jeg håber, at min erfaring sammen med kvalitet, finish og æstetik kan bidrage til at sende Lovechild videre både nationalt og internationalt.”

Laura Meldal Nørgaard starter officielt i sin nye stilling den 1. februar 2020. Stifter Anne Dorthe Larsen fortsætter uændret i sin rolle som kreativ direktør for virksomhedes to brands, Lovechild 1979 og Nué Notes.  

LÆS OGSÅ:

Med kærlig hilsen Lovechild 1979