Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Ganni henter ny finansdirektør fra Pandora

Ganni udvider endnu en gang ledelsen, denne gang med en ny CFO i form af den erfarne profil Nicholas Yates.
Ganni udvider endnu en gang ledelsen, denne gang med en ny CFO i form af den erfarne profil Nicholas Yates.

At den danske vækstkomet Ganni fortsat er i fremgang blev endnu en gang understreget, da virksomheden i slutningen af april kunne fremlægge rekordregnskab for 2018.

Siden Ditte og Nicolaj Reffstrup i december 2017 indgik strategisk samarbejde med det amerikanske investeringsfirma L Catterton er speederen kun blevet trykket endnu mere i bund på væksten, hvilket blandt andet har medført, at Ganni har rekrutteret mere end 30 nye medarbejdere indenfor de sidste 12 måneder. Nyeste tilføjelse til listen er en udvidelse af ledelsen med Nicholas Yates, som Ganni netop har udpeget som CFO.

“Vi er ekstremt glade for at annoncere, at vi har ansat Nicholas Yates, som har stor erfaring indenfor det prisvenlige luksussegment. Vi er overbeviste om, at ansættelsen af ham vil være et skridt fremad for os i ambitionen om at opfylde vores globale potentiale,” lyder det i en pressemeddelelse fra Andrea Baldo, Gannis internationale CEO, som satte sig i stolen for bare lidt over end et halvt år siden.

Nicholas Yates kommer senest fra stillingen VP Finance for markederne Europa, Mellemøsten og Afrika hos den ditto danske eksportsucces, smykkevirksomheden Pandora. En stilling han besad i hele ni år. Derudover har han erfaring fra sin tid som Finance Manager hos dengang IC Companys, nu IC Group, hvor han var ansat fra 2002 til 2010.

Nicholas Yates får base i København og sætter sig i stolen den 13. maj 2019.

Nicholas Yates er Gannis nye CFO.