Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Hvisk fortsætter udvidelsen af PR-teamet

Det danske smykke- og accessoriesbrand har indenfor det sidste halve år ansat to nye PR Managers. Nu har de fundet deres chef, Cecilie Pram Kjølbye, der netop er ansat som Head of PR & Marketing.
Det danske smykke- og accessoriesbrand har indenfor det sidste halve år ansat to nye PR Managers. Nu har de fundet deres chef, Cecilie Pram Kjølbye, der netop er ansat som Head of PR & Marketing.

Det går ikke stille for sig hos smykke- og accessoriesmærket Hvisk. Siden virksomheden i oktober rykkede al PR in-house, har de ansat to nye profiler til teamet. Først den danske influencer Anna Sarlvit, der med sin personlige erfaring med sociale medier og herunder især Instagram, i rollen som PR Manager skal bidrage til Hvisks fortsatte fokus på influencer-marketing. Siden er endnu et kendt ansigt blev ansat, navnlig Christel Winther, der udover sin influencer-rolle også har erfaring i modebranchen som model og stylist, og som gjorde Anna Sarlvit med selskab i januar, som brandets anden PR Manager.

Nu har Hvisk så fundet chefen for deres nye in-house PR-afdeling. Som et led i deres fortsatte øgede fokus på branding og kommunikation har de ansat den brancheerfarne Cecilie Pram Kjølbye som Head of PR & Marketing.

Hun kommer senest fra en lignende stilling hos det ditto danske accessoriesbrand Becksöndergaard, hvor hun også havde ansvar for mærkets interne PR- og Marketingteam. Ifølge CEO Michael Aoun, bliver hendes rolle hos Hvisk især at sikre brandets fortsatte vækst på flere europæiske markeder, heriblandt Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Belgien, samt at opretholde en rød tråd i deres kommunikation på tværs af samtlige kanaler i ind- og udland.

“Jeg er utrolig glad for at være kommet med på holdet. Hvisk er et dynamisk brand, der har taget et kvantespring på kort tid. Jeg glæder mig til at sætte mit præg på brandets fortsatte udvikling,” siger hun i en pressemeddelelse.

Cecilie Pram Kjølbye startede officielt i Hvisk i mandags den 18. februar.

LÆS OGSÅ:

Pandora udpeger ekspert i markedsføring og branding som ny CEO