Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Christel Winther
Alle nyheder, Indland, Navne

Hvisk udvider PR-team med model og influencer Christel Winther

Som led i brandets fortsatte fokus på influencer-marketing, er den kendte model og stylist hyret ind som ny PR Manager.
Som led i brandets fortsatte fokus på influencer-marketing, er den kendte model og stylist hyret ind som ny PR Manager.

Det var som led i store internationale ambitioner og fokus på influencer-marketing, at influenceren Anna Sarlvit i oktober blev ansat som ny PR Manager for smykke- og accesorybrandet Hvisk. Men allerede nu bliver endnu en influencer-profil hentet ind til brandet, der laver on-trend accessories til favorable priser, og som fortsat ekspanderer i udlandet.

Christel Winther, der ud over sin influencer-rolle også er en af Danmarks mest benyttede modeller, overtager Anna Sarlvits rolle som PR Manager. Sarlvit selv bliver i huset, men rykker videre til en stilling som Social Media Manager. Sammen skal de sikre brandets røde tråd på PR-området.

“Vi er utrolig glade for at kunne byde Christel velkommen ombord i Hvisk. Der er sket meget med vores virksomhed på kort tid og med ekstra fokus på PR sikrer vi, at vores brand fortsat udvikles i den retning vi ønsker,” fortæller CEO Michael Aoun i en pressemeddelelse om ansættelsen af Christen Winther, og forklarer samtidig, at Anna Sarlvit fremover får fuld kontrol med brandets Instagram- og influentaktiviteter.

Anna Sarlvit ser da også positivt på den nye arbejdsfordeling, der gør, at hun og Christel Winther fremover kan spænde Hvisks PR-bue endnu bredere, nationalt som internationalt. Og vigtigst af alt: sætte ind på det vigtige influencer-marked.

“Christel er et kendt ansigt i branchen og rammer en anden målgruppe end jeg nødvendigvis gør. Vi bliver et stærkt team, der nu kan arbejde i dybden med danske såvel som udenlandske medier og fortsat have stor fokus på hele influent marketing-strategien” udtaler hun og bakkes op af Christel Winther, der går til opgaven med stor optimisme.

“Det er spændende at få lov til at arbejde med et brand, som kan gå i alle retninger. Jeg ser frem til at forme Hvisk på nye måder og ramme en ny målgruppe, så Hvisk får en ny coolness-faktor og bliver et brand som alle må eje. At skulle arbejde med et accessory brand med et bredt produktsortiment giver gode muligheder og jeg glæder mig til, at arbejde i dybden med alle produktkategorier,” siger hun om brandet, der blev stiftet i 2014 og som sidste år udvidede med tasker, hårspænder, solbriller og modesmykker med farver og mønstrede materialer i fokus.

Christel Winther tiltrådte officielt sin stilling d. 23. januar og vil sideløbende med jobbet fortsat fokusere på sin modelkarriere.