Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Pandora udpeger ekspert i markedsføring og branding som ny CEO

Fremover skal Alexander Lacik stå i spidsen for den danske smykkekoncern. Herfra skal han lede Pandoras nye strategi og “tilføre ny energi til brandet og genskabe væksten.”
Fremover skal Alexander Lacik stå i spidsen for den danske smykkekoncern. Herfra skal han lede Pandoras nye strategi og “tilføre ny energi til brandet og genskabe væksten.”

“Jeg er meget tilfreds med, at vi har formået at tiltrække Alexander Lacik som Pandoras nye CEO. Han er et perfekt match til vores strategiske retning og vil også være en stærk kapacitet til at føre Programme NOW ud i livet. Alexander excellerer i markedsføring og branding og har gennem sin karriere vist, at han er en fremragende og meget effektiv leder. Han har de helt rigtige evner og erfaring til at forny Pandoras brand.”

Sådan fortæller Peder Tuborgh, bestyrelsesformand i Pandora, der netop har været med til at udpege smykkekoncernens nye administrerende direktør. Valget er landet på Alexander Lacik, der dermed erstatter Anders Colding Friis, der har siddet i stolen siden marts 2015, men som forlod Pandora sidste år.

Ny energi til Pandora

54-årige Alexander Lacik er uddannet bachelor i erhvervsøkonomi fra universitetet i Växjö i Sverige, men har stor international erfaring fra flere forbrugervirksomheder. Heriblandt sin seneste stilling som CEO i Britax Ltd., der producerer sikkerhedsudstyr til børn. Fra 2013-2017 var han President North America i den britiske koncern RB (Reckitt Benckiser). Derudover har han erfaring med både salg og marketing fra sin tid hos Procter & Gamble.

Ifølge Pandora, er det dog især hans stærke resultater inden for forbrugermarkedsføring og -branding, der gør ham til en attraktiv kandidat og som gør ham egnet til at gennemføre koncerns nye strategi om at styrke og genetablere deres position på smykkemarkedet efter en periode med varierende vækstresultater.

“Jeg glæder mig meget til at begynde i Pandora. Pandora er et fantastisk selskab, der på uhørt kort tid er vokset til at være verdens største smykkebrand. Jeg ser frem til at arbejde videre med det nuværende strategiske fokus på at tilføre ny energi til brandet og genskabe væksten. Det er discipliner, som jeg er særligt optaget af, og jeg ser frem til at starte arbejdet og hjælpe ledelsesteamet med at gennemføre Programme NOW,” supplerer Alexander Lacik i pressemeddelelsen.

Fremover vil Pandoras direktion udgøres af Alexander Lacik som CEO, CFO Anders Boyer og COO Jeremy Schwartz. Alexander Lacik tiltræder stillingen snarest muligt.

LÆS OGSÅ:

Succesfuld direktør får ny rolle i Pandora