Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Succesfuld direktør får ny rolle i Pandora

Mikael Kruse Jensen bytter sin stilling som administrerende direktør for Pandoras afdeling i Australien og New Zealand ud med en tilsvarende i Nordeuropa.
Mikael Kruse Jensen bytter sin stilling som administrerende direktør for Pandoras afdeling i Australien og New Zealand ud med en tilsvarende i Nordeuropa.

Pandora i dag fremlagt deres regnskab for fjerde kvartal af 2018, hvori det ser ud til, at forventningerne til vækst og indtjening i det forgange år er blevet indfriet – modsat 2017, hvor resultaterne ikke levede op til målet. Med en samlet omsætning på 22,8 milliarder kroner for hele året har smykkekoncernen realisteret en vækst på 3 procent. Samtidig er der i regnskabet fremlagt en to-årig omstruktureringsplan. En plan, der skal sikre omkostningsbesparelser for i alt 1,2 milliarder kroner om året fra slutningen af 2020.

Det er dog ikke den eneste nyhed, der har fået Pandora til at trække overskrifter på det sidste. I sidste uge, den 1. februar, overtog Mikael Kruse Jensen nemlig stillingen i Pandora som administrerende direktør for de nordeuropæiske lande efter Kate Walsh, der samtidig rykker til Pandoras afdeling i Storbritannien.

Mikael Kruse Jensen blev en del af Pandora i 2010, da han blev hentet ind som Group Business Controller til hovedkvarteret i København. Siden har han været vicepræsident for Finans, IT og forretningsudvikling i Hong Kong, hvor han på fire år øgede omsætningen på markedet fra 19 millioner euro til hele 300 millioner euro. Senest har han bestredet stillingen som administrerende direktør for Pandora i Australien og New Zealand. Men nu gælder det altså det nordeuropæiske marked og fra sin base i Hamborg får han ansvaret for de i alt ti lande på dette marked, der ud over Danmark og Tyskland også tæller Østrig, Schweiz, Sverige, Finland, Norge, Belgien, Holland og Luxemburg.

“Jeg synes, det er meget motiverende at skabe teams, som gennem samarbejde opnår store resultater. Sammen med Pandoras nordeuropæiske hold, ser jeg frem til at give vores kunder den bedst mulige service hvor end de støder på vores brand,” fortæller den nye administrerende direktør, der er uddannet fra Copenhagen Business School, hvor han har en kandidatgrad i finans og regnskab.

Pandora beskæftiger mere end 27.000 mennesker på verdensplan og havde i 2017 en omsætning på 22,8 milliarder danske kroner.

Pandora, Mikael Kruse Jensen