Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Fik du set disse 5 nye butikker?

Flere brands har taget chancen og åbnet butik i løbet af første halvdel af 2024. Kig indenfor hos tre butikker, som især har haft fokus på settings og stemning.
Flere brands har taget chancen og åbnet butik i løbet af første halvdel af 2024. Kig indenfor hos tre butikker, som især har haft fokus på settings og stemning.

1. “For os er detailhandlen en meget følelsesladet ting” – By Malene Birger åbner pop-up på græsk ø

By Malene Birger har i midten af juni åbnet en pop-up shop på den græske ø Hydra. En ret poetisk setting, hvor også brandets seneste kampagne er skudt og forbinder sig til ad flere veje.

By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger’s pop-up på Hydra

2. Et kig indenfor: en minimalistisk ramme sætter fokus på keramik og KAMOs nye kollektion

Kom med ind i brandets nye univers, hvor de udfolder sin kærlighed til japansk design i samarbejde med den danske kunsthandler Tiger Tanuki, der specialiserer sig i japansk kunst.

Kamo’s butik i København

3. Et kig indenfor: Norse Projects åbner første butik udenfor København K

Værnedamsvej har længe været en foretrukken destination for den københavnske modebranche, og nu vil Norse Projects altså give endnu en grund til at slå smut omkring den populære gade.

Norse Projects butik i København

4. Proem Parades om butiksåbning: “Vi vil gerne have et sted, hvor det hele går lidt langsommere, og der er fokus på håndarbejdet”

“Vi har faktisk længe gerne ville have en butik og har vidst fra starten, at det var en drøm,” lægger Lærke Nikolajsen ud om den butik, Proem Parades netop har åbnet i Gothersgade i København – i Caro Editions’ gamle lokaler.

Portræt af Stine Brynjolf og Lærke Nikolajsen

5. Ny butik skal være en international destination

Smykkebrandet Kinraden åbner i denne uge dørene til deres første butik, hvor design, kunst og interiør skal smelte sammen med deres grafiske smykker.

Kinraden kampagnebillede