Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Ny butik skal være en international destination

Smykkebrandet Kinraden åbner i denne uge dørene til deres første butik, hvor design, kunst og interiør skal smelte sammen med deres grafiske smykker.
Smykkebrandet Kinraden åbner i denne uge dørene til deres første butik, hvor design, kunst og interiør skal smelte sammen med deres grafiske smykker.

Der sker en hel del i smykkevirksomheden Kinraden, der blev stiftet i 2014 af Sarah Emilie Müllertz. 

Foruden en stigende opmærksomhed fra det japanske og amerikanske marked åbner brandet i denne uge deres første butik i den populære Møntergade i København. En butik, der skal præges af Sarah Emilie Müllertz’ baggrund som arkitekt og ses som en destination for en oplevelse. 

“Vi ønsker at skabe en retail-oplevelse ud over det sædvanlige. Vi kommer i høj grad til at blande vores smykkeunivers med samarbejder med samtidskunstnere og andre kreatører med samme afsæt i longevity og kvalitet som vores,” lyder det fra CEO Christina Neustrup.

Og netop Müllertz’ arkitektoniske uddannelse og karriere, blandt andet som partner og Head of Interior and Design, præger også hendes smykkedesign – og hendes rene, grafiske linjer er noget af det, som resonerer godt på Kinradens nye, internationale markeder. 

“Vi besøgte Japan i februar og fik endeligt bekræftet, at vores æstetik og udtryk passer mere end smukt ind der også. I løbet af sommeren og efteråret lancerer vi med flere fremtrædende engrosvirksomheder,” siger Christina Neustrup, der også fortæller, at de allerede har planlagt, deres anden pop-up-shop i stormagasinet Isetan i Tokyo i slutningen af året. 

Men selvom udlandet rører på sig, og brandet for amerikanerne taler ind i quiet luxury-trenden, ønsker Kinraden også at fokusere mere på hjemmemarkedet. 

“Vi ser en stigende interesse fra turister, nationale som internationale, der besøger vores smukke hovedstad. Vi har haft en høj frekvens af besøgende i vores showroom, der har Kinraden på deres agenda for besøget i København. Samtidig har vi planlagt interessante samarbejder under 3 Days of Design og Chart Art og kommer til at køre et residency-program med danske og internationale designere,” fortæller Christina Neustrup videre om planerne.

Butikken, der kommer til at ligge i Kvadrats tidligere lokaler, markerer samtidig 10-året for Sarah Emilie Müllertz’ første registrering af Kinraden. Jubilæet fejres også ved, at man i butikken kan købe et af brandets guldsmykker til en pris, der reflekterer guldprisen ved brandets begyndelse, hvor den var lige knap 70 procent lavere end i dag. 

Kinraden åbner i Møntergade 3D, København, onsdag den 1. maj 2024.