Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
By Malene Birger / Hydra
ET KIG INDENFOR

“For os er detailhandlen en meget følelsesladet ting” – By Malene Birger åbner pop-up på græsk ø

“Jeg kommer fra en marketingbaggrund, så jeg tænker altid på, hvordan vi præsenterer vores kollektioner på kreative og sammenhængende måder,” fortæller CEO i By Malene Birger, Ellen Dixdottir, om brandets netop lancerede pop-up shop på den græske ø Hydra. En ret poetisk setting, hvor også brandets seneste kampagne er skudt og forbinder sig til ad flere veje. 

“For os er detailhandlen en meget følelsesladet ting,” fortsætter hun.

“Der er så mange lag i det. Det handler om dine sanser og den måde, du absorberer inspiration på, når du går ned ad gaden. Derfor blev vi inspireret af, hvad Malene Birger, grundlæggeren af ​​virksomheden, gjorde, mens hun stadig var en del af brandet – man følte, at man trådte ind i nogens hjem, når man gik ind i butikkerne, de var som minihoteller,” fortæller Ellen Dixdottir videre og uddyber: 

“Pop-up’en er et skridt videre i forhold til at eksperimentere med en helt anden måde at drive et butikslokale på. Den ligger i Melisses Gallery, som er en lokal butik ejet af en meget cool kvinde ved navn Maria, som har et vidunderligt ’øje’. Vores ready-to-wear og accessories vil blive blandet med andre lokalt fremstillede genstande, smykker og keramik, som hun jævnligt har på lager. Vi tilbyder et kurateret udvalg af tilbehør, tasker, hatte, kaftans, solbriller, håndklæder – ting, du har brug for på ferien – sammen med stykker, Maria har valgt, så det vil føles meget afslappet og autentisk. Derudover bliver det rigtig sjovt at møde kunderne.”

By Malene Birgers pop-up på Hydra, ligger i Melisses Gallery nær Hydra Port og har åbent frem til 31. august. 

By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger / Hydra
By Malene Birger / Hydra