Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

EVENT: Mød designeren bag Stamm Exchange

Kom med, når vi på tirsdag i næste uge inviterer til en live podcast session med Elisabet Stamm.
Kom med, når vi på tirsdag i næste uge inviterer til en live podcast session med Elisabet Stamm.

For et halvt år siden debuterede Elisabet Stamm med sit brand Stamm Exchange under Copenhagen Fashion Week AW23 som en del af Zalando Visionary Award, dengang Zalando Sustainability Award. En pris, hun vandt med begrundelsen:

“Håndværket og broderierne på lædervarerne samt den komplekse konstruktion af dunjakkerne var et højdepunkt. Vi ser frem til at arbejde med Stamm om en eksklusiv kollektion, der udforsker deres alternative designløsninger og innovative idéer,” lød det fra Zalandos indkøbschef for Designer & Luxury Lena Sophie Röper.

Og netop dunjakkerne og lædervarerne har Stamm i særlig grad markeret sig med siden grundlæggelsen i 2022. Silhuetterne er oversize udover det sædvanlige, og selv beskriver Elisabet Stamm brandet som ’ordinært ekstraordinært’ og fyldt med det, hun kalder ’truck poetry’. Modsætninger mødes, når hun tager sin opvækst fra landet, sin uddannelse som kunsthistoriker og sine år i Beijing, hvor hun arbejdede med produktion, og kombinerer det hele i sine kollektioner.

Kom med, når hun fortæller om sin vej ind i branchen, sin baggrund og erfaringer – og om at skabe et community omkring et brand helt fra starten.

Elisabet Stamm interviewes af Fashion Forums chefredaktør Carla Christine Bruus Aagaard-Strube. Arrangementet foregår på engelsk og bliver optaget til podcast. Det starter cirka kl. 16.10 og varer 30-40 minutter. Efter interviewet er der mulighed for at stille spørgsmål til designeren.

TID: tirsdag den 5. september 2023, kl. 16-17
STED: e-Types x Fashion Forum, Værnedamsvej 6, København

LÆS VORES TIDLIGERE INTERVIEW MED ELISABET STAMM HER.