Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS24, Modeuge

De skal holde show: Copenhagen Fashion Week offentliggør SS24-line up

Under den kommende sommermodeuge vil nye som velkendte brands fra ind- og udland være at finde på showkalenderen. Her er de 31 udvalgte.
Under den kommende sommermodeuge vil nye som velkendte brands fra ind- og udland være at finde på showkalenderen. Her er de 31 udvalgte.

Modeugen nærmer sig. I tirsdags kunne Copenhagen Fashion Week offentliggøre Rolf Ekroth og Nicklas Skovgaard som de to nye navne i deres NEWTALENT-program. I mandags blev Paolina Russo udråbt som vinder af Zalando Visionary Award. En pris, der uddeles i samarbejde mellem Zalando og Copenhagen Fashion Week.

De tre designere er dermed sikret hver deres plads i SS24-showkalenderen, og nu løfter Copenhagen Fashion Week sløret for, hvilke brands der ellers har klaret cuttet.

Listen over den kommende modeuges showbrands viser et stærkt felt af 31 danske – og internationale – brands, som blandt andet tæller debutanterne finske Vain og svenske Deadwood. Derudover vender Marimekko, Kerne.milk og Sunflower tilbage til den officielle kalender.

På listen kan man derudover finde store, danske gengangere som Ganni, Baum und Pferdgarten, Henrik Vibskov og Stine Goya – der næsten synes selvskrevet en plads ved modeugen – samt Rotate og Saks Potts, der begge er garant for festlige shows. Vi kan i øvrigt fremhæve Mark Kenly Domino Tan, Skall Studio og OpéraSport.

Blandt de internationale brands vender ukrainske TG Botanical og finske Latimmier tilbage til den københavnske modeuge. Latimmier blev sidste år udnævnt som en del af NEWTALENT-programmets første hold sammen med danske P.L.N., der således har en plads på showkalenderen igen i år. A. Roege Hove deltager som den første (og indtil videre eneste) NEWTALENT-alumne.

Se det fulde SS24-line up her:

7 Days Active
A. Roege Hove (CPHFW NEWTALENT alumni)
Baum und Pferdgarten
Deadwood
Ganni
Gestuz
Helmstedt
Henrik Vibskov
Kerne.milk
Latimmier (CPHFW NEWTALENT)
Lovechild 1979
Marimekko
Mark Kenly Domino Tan
Munthe
Nicklas Skovgaard (CPHFW NEWTALENT)
OpéraSport
P.L.N. (CPHFW NEWTALENT)
Paolina Russo (Zalando Visionary Award-vinder)
Remain
Rolf Ekroth (CPHFW NEWTALENT)
Rotate
Saks Potts
Skall Studio
Stamm
Stine Goya
Sunflower
TG Botanical
The Garment
The Royal Danish Academy of Fine Arts
Vain
Wood Wood