Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Modeuge

Her er designerne i Copenhagen Fashion Weeks talentprogram

Modeugen fortsætter sit arbejde med at udvikle og promovere visionære, nordiske designere – og her er de tre brands, der har fået plads i talentprogrammet til den kommende sæson.  
Modeugen fortsætter sit arbejde med at udvikle og promovere visionære, nordiske designere – og her er de tre brands, der har fået plads i talentprogrammet til den kommende sæson.  

Modeugens nye talentprogram, CPHFW NEWTALENT, som blev lanceret for første gang denne sommer, handler om at pleje, udvikle og promovere visionære, nordiske designere i en global skala.

De tre første brands, der fik en plads i det attraktive program under modeugen i august, var danske A. Roege Hove og P.L.N. samt finske Latimmier. Førstnævnte er nu – efter at have været tilkoblet talentprogrammet i tre sæsoner – opgraderet til den såkaldte alumni-ordning og efterlader derfor en plads åben til et nyt talent, der bliver en del af programmet i den kommende sæson; Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen. En placering, som også markerer modeugens samarbejde med Wessel & Vett Fashion Prize, idet Tobias Birk Nielsen vandt prisen i år.

Som en del af programmet får de tre designere adgang til en gunstig pakke bestående af økonomisk støtte, mentorskaber, partnerskabstilbud, professionel rådgivning, eventdeltagelse, showroom-aktiveringer, alumni-netværk, omfattende PR gennem modeugens kanaler – og, ikke mindst, en plads på den officielle Copenhagen Fashion Week-kalender, når AW23-sæsonen finder sted til februar.

Det betyder, at både A. Roege Hove, P.L.N., Latimmier og Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen bliver at finde på den fulde liste over showbrands til den kommende vintersæson, som Copenhagen Fashion Week løfter sløret for senere i denne uge.

Du kan læse mere om programmet og se alle mentorer her.