Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Ungt badetøjsbrand vil genanvende egne produkter
Alle nyheder, Bæredygtighed

Vil du præsentere dit brand for kapitalstærke investorer?

Tilmeld dig 'open call' til årets Lifestyle Growth-event og få muligheden for at vise din idé for en række af landets stærkeste modeinvestorer.
Tilmeld dig 'open call' til årets Lifestyle Growth-event og få muligheden for at vise din idé for en række af landets stærkeste modeinvestorer.

Den 6. oktober i Aarhus afholder Lifestyle & Design Cluster og Headstart Fashion House igen Lifestyle Growth. Eventet, hvor kapitalstærke investorer matches med upcoming mode- og livsstilsvirksomheder med maksimum fem år på bagen.

Derfor er der i første omgang indkaldt til et ‘open call’, hvor alle virksomheder, der lever op til kravene, kan ansøge. Her er der deadline den 18. august. Herefter vil de fem-seks mest lovende virksomheder blive udvalgt og gå videre til selve eventdagen den 6. oktober, hvor de skal pitche deres koncept for investorpanelet. Panelet har kompetencer inden for blandt andet forretningsudvikling og bæredygtighed – og det er altså ikke hvem som helst, man kommer til at stå overfor, hvis man bliver valgt. Christian Stadil er formand og derudover sidder blandt andre tidligere chefindkøber i Magasin Margrethe Dal Lehrmann, medgrundlægger af Rains Daniel Brix Hesselager, Group CEO i DK Company Jens Poulsen og Gannis Nicolaj Reffstrup i panelet.

Sidste år vandt badetøjsvirksomheden Copenhagen Cartel, der i foråret lancerede endnu et initiativ til at lukke deres produktionsloop.

Læs mere om Lifestyle Growth og tilmeldingen her.