Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Bæredygtighed, Modeuge

Fokus på cirkulært design? Kom med til Circular Fashion Days på CIFF

Lifestyle & Design Cluster inviterer endnu en gang danske brands til at udstille cirkulære løsninger under den kommende sommermodeuge.
Lifestyle & Design Cluster inviterer endnu en gang danske brands til at udstille cirkulære løsninger under den kommende sommermodeuge.

Lifestyle & Design Cluster har gennem flere år arbejdet for at bygge bro mellem modebrands og vidensinstitutioner i arbejdet med cirkulær økonomi. Det førte blandt andet til udstillingen af nogle af de innovative løsninger og forretningsideer på Circular Fashion Days i 2021, hvor man kunne finde brands som Elsk, Le Pirol, Markberg og Gudrun Gudrun. Nu følges det op med endnu en udstilling i samarbejde med CIFF under Copenhagen Fashion Week denne sommer. Her kan virksomheder, hvis brand, produkter eller løsninger er baseret på en cirkulær model, ansøge om at deltage.

“Vi ønsker at fremme deling af viden og inspiration og ser frem til igen i år at fremvise de gode eksempler,” siger Lifestyle & Design Cluster-direktør Betina Simonsen i en pressemeddelelse. CIFFs direktør, Christina Neustrup, supplerer:

“Vi er rigtigt glade for igen i år at kunne byde velkommen til en række udstillere, der arbejder med cirkulære løsninger. Vi oplevede allerede i 2021 stor interesse for Circular Fashion Days, hvor gæsterne kunne opleve eksempler på den grønne omstilling, der er så nødvendig for modebranchen.”

Denne sæson afvikles desuden en række såkaldte ’Speaker’s Circles’, hvor publikum i planlagte tidsrum kan tilmelde sig guidede rundture i udstillingen, så de udstillende brands kan fortælle deres historie og præsentere deres produkter og cirkulære forretningsmodeller. Derudover vil der være en række talks og debatter om aktuelle emner i modebranchen.

 Læs mere om Circular Fashion Days 2022 og kriterierne for at deltage her.