Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Her er den fulde brandliste for AW22
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK AW22, Modeuge

Her er den fulde brandliste for Copenhagen Fashion Week AW22

Copenhagen Fashion Week AW22 byder på et stærkt line-up af unge talenter og brands fra alle vores nabolande – og denne gang er alle shows fysiske.
Copenhagen Fashion Week AW22 byder på et stærkt line-up af unge talenter og brands fra alle vores nabolande – og denne gang er alle shows fysiske.

Med nu kun halvanden måneds tid til februar er AW22-modeugen i sigte, og nu er Copenhagen Fashion Week klar til at præsentere den fulde showkalender for SS22-modeugen, der afholdes den 1.-4. februar 2022.

I alt 35 brands har fået plads på den kommende kalender, og alle brands forventes at afholde et fysisk show. Og mens der er flere gamle kendinge på listen som Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Ganni og Saks Potts for blot at nævne nogle, ser vi også unge brands som (di)vision og seneste sæsons udvalgte ‘talent spot’, A. Roege Hove, tilbage på kalenderen.

Ud over 28 danske brands repræsenterer år 2022’s første modeuge norden bredt med brands fra flere nabolande. Vi kan blandt andet glæde os til at se tyske Fassbender, norske Holzweiler, finske Marimekko og fire svenske brands: Hope, Jade Cropper, Schnaydermans og Selam Fessahaye.

I mandags blev det afsløret, hvem der bliver vintersæsonens udvalgte talent, og den gratis plads på showkalenderen er blevet tildelt svenske Jade Cropper, der har opnået international opmærksomhed for sine badedragter, bikinier og dekonstruerede snit.

Og i går, tirsdag, blev de tre finalister til Zalando Sustainability Award – modeugens bæredygtighedspris – annonceret. Danske Iso.Poetism by Nikolaj Birk Nielsen, Tomorrow Denim og tyske Fassbender er de tre udvalgte, der skal vise deres show på en scene dedikeret til konkurrencen med 150.000 kroner og et kollektionssamarbejde med Zalando på højkant. De tre brands er udvalgt af en særkomité for deres arbejde med ambitiøse bæredygtighedsstrategier og får dækket deres showomkostninger for op til 185.000 kroner.

Her er det fulde AW22-line-up:

(di)vision
A. Roege Hove
Baum und Pferdgarten
By Malene Birger
Day Birger Et Mikkelsen
Designers’ Nest
Fassbender (Zalando Sustainability Award, Germany)
Ganni
Gestuz
Henrik Vibskov
Holzweiler (Norge)
Hope (Sverige)
Helmstedt
Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen (Zalando Sustainability Award)
Jade Cropper (Talent spot, Sverige)
Kerne.milk
Lovechild1979
Marimekko (Finland)
Mark Kenly Domino Tan
Martin Asbjørn
Munthe
Rabens Saloner
Remain
Rotate
Saks Potts
Samsøe Samsøe
Schnaydermans (Sverige)
Skall Studio
Soeren Le Schmidt
Soulland
Stine Goya
The Garment
Tomorrow Denim (Zalando Sustainability Award)
Wood Wood

Du kan læse mere om Copenhagen Fashion Week AW22 her.

Listen er opdateret den 17. december, da Selam Fessahaye har trukket sig. 

Svensk designer får talentpladsen på Copenhagen Fashion Week AW22