Der var lagt op til store ændringer på CIFF Youth, der dette forår stod til at løsrive sig fra både CIFF, Bella Center og modeugen og flytte til Øksnehallen i juni. Som stort set alt andet er disse planer nu også ændret grundet Covid-19. 

Uden derfor nogensinde at være rykket, er CIFF Youth nu tilbage i Bella Centrets rammer i starten af august. Dette sker i første omgang for at sikre de sundhedsmæssige foranstaltninger, men i høj grad også for at bakke op omkring den fælles indsats for modeugen, der blev proklameret i en pressemeddelelse tidligere på ugen. I den slog Copenhagen Fashion Week, CIFF, DM&T, Revolver og Wear fast, at de står sammen om at få modeugen i uge 32 til at ske. Også selvom formaterne formodentlig bliver både justeret og gentænkt.

“Vi befinder os i en hidtil uset situation, og for nu er vores hovedfokus at støtte modebranchen, herunder ungdomssegmentet, ved at stå samlet gennem disse udfordrende tider. Naturligvis holder vi os opdateret om udviklingen af ​​Covid-19 og følger under alle omstændigheder instruktionerne fra Sundhedsstyrelsen,” lyder det i en netop udsendt pressemeddelelse.

CIFF Youth vil til august blive afholdt i de – frem til nu –  dedikerede CIFF Raven- og Special Projects-områder i Bella Centrets B0- og B1-haller. Hvad der skal ske med CIFF Raven og Special Projects melder pressemeddelelsen ikke noget om.

CIFF Youth vil annoncere messens fremtidige datoer og kommende placering i Københavns centrum på et senere tidspunkt med effekt fra januar 2021. 

Pitti Uomo konfirmerer nye datoer