Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, CORONA, Corona

Pitti Uomo konfirmerer nye datoer

Pitti Uomo har valgt at udskyde deres ellers planlagte juni-messe til efteråret grundet Covid-19.
Pitti Uomo har valgt at udskyde deres ellers planlagte juni-messe til efteråret grundet Covid-19.

For blot dage siden bragede nyheden om de udskudte herremodeuger ud over de internationale modemedier, mens Pitti Uomo udsendt en erklæring om, at de overvejede den kritiske situation.

I dag har den italienske messe så konfirmeret datoerne for Pitti Imagine Uomo nummer 98. Herremessen, der i sin SS-version ellers ligger fast i midten af juni, bliver denne gang holdt den 2. -4. september 2020.

Samtidig er børnetøjsmessen Pitti Bimbo konfirmeret til den 9.-10. september 2020, mens den nye dato for strikmessen Pitti Filati endnu ikke er fastsat. Således slutter Pitti Uomo knap en uge inden New York Fashion Week begynder, hvilket forventes at ske på mærkedagen den 11. september.

”Med hensyn til vores modemesser, er det er klart, at de bliver anderledes. Vores primære opgaver bliver at garantere en fuldstændig opretholdelse af hygiejnen i udstillingsområdet samt at forberede et messelayout, der tager højde for folks sikkerhed,” siger Raffaello Napoleone, administrerende direktør for Pitti Immagine i en pressemeddelelse. Her slår han fast, at Pitti-bestyrelsen har oplevet en stærk opfordring fra branchen til at holde fast i sit format og afholdelse i forhold til at få den kommercielle modebranche i gang igen.

“Og det er, hvad vi vil arbejde på non-stop i de næste par måneder,” siger han og løfter samtidig sløret for, at der er sat yderligere tryk på udviklingen af den digitale platform, Pitti Connect, skal integrere den fysiske messe og være et redskab for både udstillere, indkøbere og presse.