Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Samsøe Samsøe
Alle nyheder, Indland, Navne

Samsøe Samsøe henter ny Head of PR internt

Sofie Niebuhr, der kommer fra en lignende stilling hos Envii, skal fremover stå i spidsen for markedsføringen af Samsøe Samsøes ekspansion og initiativer.
Sofie Niebuhr, der kommer fra en lignende stilling hos Envii, skal fremover stå i spidsen for markedsføringen af Samsøe Samsøes ekspansion og initiativer.

Det blev hurtigt decembers mest læste artikel, da vi kunne breake nyheden om, at Christian Hansen for tredje  gang var blevet ansat i Baum und Pferdgartens kommunikationsteam – denne gang som Communications Director.

Men inden da var han Head of PR & Marketing hos Samsøe Samsøe, og flere har nok gået og luret på, hvem der nu skulle stå for at få det internationalt ekspanderende brand kommunikeret. Det bliver – kan vi nu fortælle – Sofie Niebuhr, der i de sidste fire år har siddet med ansvaret for PR & Marketing hos søsterbrandet i Samsøe Samsøe-koncernen, Envii.

Sofie Niebuhr
Ny Head of PR & Marketing hos Samsøe Samsøe, Sofie Niebuhr.

Samsøe Samsøe har igennem 2019 åbnet flagship store i både London og Paris, og det er blandt andet denne internationale udvikling, som hun ansættes til at styrke samt formidlingen af brandets nye CSR-strategi.

“Vi ønsker at fortsætte ekspansionen og styrke vores brand yderligere med marketingsinitiativer, som skaber mening for Samsøe Samsøe, og den opgave har vi tillid til, at Sofie kan løfte,” udtaler Peter Sextus, der sammen med Per Ulrik Andersen ejer Samsøe Samsøe. Selv siger Sofie Niebuhr, der med ansættelsen bliver den første kvinde i Samsøe Samsøes øverste ledergruppe:

“Jeg er utrolig spændt på og ikke mindst stolt af den mulighed, jeg er blevet givet. Jeg er naturligvis ked af at skulle forlade Envii-familien, men jeg glæder mig til at komme med på den spændende rejse Samsøe Samsøe har foran sig.”

Sofie Niebuhr tiltrådte sin nye stilling i december 2019. Samtidig er Sasha Skive Ryvang stoppet som Nordic PR Manager hos Samsøe Samsøe og er i stedet startet hos Social Zoo – hvor Frederik Højgaard så til gengæld er stoppet for nu at slutte sig til Birger Christensen- og Rotate-teamet.