Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
ET KIG INDENFOR, Indland, Udland

Et kig indenfor: Wood Woods nye butik i London

Kom med indenfor i Wood Woods nye Soho-butik, der er en foreløbig kulmination på brandets stærke tilstedeværelse i London.
Kom med indenfor i Wood Woods nye Soho-butik, der er en foreløbig kulmination på brandets stærke tilstedeværelse i London.

Wood Wood har i flere år haft øjnene rettet mod London. I 2014 åbnede de et showroom, og i de tre seneste sæsoner af herremodeugen i den britiske hovedstad har brandet præsenteret sin nyeste kollektioner. I maj tog de så næste skridt og løftede sløret for, at de havde besluttet sig for at åbne en multibrand-butik på Brewer Street i Soho i London. En butik, de nu har slået dørene op til, og hvorfra de vil forløse det bedste fra Wood Woods og byens streetkultur og tiltrække både nuværende og helt nye Wood Wood-fans med sin placering midt i et travlt område, der i forvejen tæller butikker som Our Legacy, Folk og Ace&Tate. Både Ganni og Samsøe & Samsøe har desuden åbnet butikker i Soho i år. 

Butikken bærer præg af indretningen i brandets butikker i København og i Berlin med sine bemærkelsesværdige visuelle elementer, industrielle materialer og rene linjer og er skabt i tæt sammen med designstudiet Spacon & X, som Wood Wood har samarbejdet med gennem en årrække.

“Engelsk musik og subkulturer sammen med den ikoniske engelske tøj- og modearv har altid været en stor inspirationskilde for Wood Wood. Ikke kun til vores kollektioner, men også i måden vi mikser brands i vores butikker. Åbningen af den nye Wood Wood-butik i Soho i London vil definere os som brand på den næste del af vores rejse, og jeg ser frem til dette eventyr med store forventninger og ydmyghed,” fortæller kreativ direktør Karl Oskar-Olsen i en pressemeddelelse.

Butikken åbnede officielt dørene den 14. november. Wood Wood har desuden butikker i København, Berlin, Frederiksberg, Aarhus og Københavns Lufthavn. Få et kig indenfor i den nyåbnede butik herunder.

LÆS OGSÅ:

Wood Wood og Han Kjøbenhavn tilbage på Copenhagen Fashion Week-kalenderen