Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Samsøe Samsøe
Alle nyheder, Udland

Samsøe & Samsøe går all-in på retail i London

Samsøe & Samsøe tager endnu et skridt ind på den internationale løbebane med deres første flagship-store i London.
Samsøe & Samsøe tager endnu et skridt ind på den internationale løbebane med deres første flagship-store i London.

Når vi rammer juli, vil Samsøe & Samsøe åbne deres første flagship-store i Storbritannien. 100 kvadratmeter på Beak Street i Soho i London, der skal være med til at sikre brandets position i det internationale modelandskab – og samtidig en butiksåbning, der kommer tæt i halen af den nyligt åbnede butik på Strøget i København.

“Vi er fuldt fokuserede på at skabe en markant tilstedeværelse i Storbritannien, da det er et nøglemarked for vores videre vækst. At blive blåstemplet i en af verdens førende modehovedstæder og shoppedestinationer er yderst vigtigt for os som et nyt mærke på det marked. Selfridges er et vigtigt referencepunkt for internationale modekendere, og vi er stolte over at blive en del af deres udvalg,” fortalte CEO Peter Sextus i en pressemeddelelse, da Samsøe & Samsøe første gang testede markedet af med en shop-in-shop i Selfridges London og Birmingham tilbage i februar.

Shoppen var afledt af det engrosshowroom, som Samsøe & Samsøe etablerede tilbage i februar 2018. Den første indtræden på det engelske marked for brandet, der herudover har 45 butikker fordelt Skandinavien, Tyskland, Holland og Belgien.

Mærkets kreative direktør, Mia Kappelgaard, er også begejstret for den engelske mulighed, noget som hun også udtrykte tilbage i februar:

“London står mit hjerte nært. Som en meget ung voksen var London mit første hjem væk fra min forældre – og jeg elskede energien og den kant, som byen havde. Det var i 1997 og 1998, og jeg boede i Finsbury Park, hvor jeg endte med at hænge ud med musikere, stylister og filmskabere. Det summede af kreativitet – og for mig er det stadig essensen af London. Jeg glæder mig til at se vores tøj i byen, der inspirerer mig allermest,” fortalte hun i en pressemeddelelse.

Fra efteråret 2019 vil Samsøe & Samsøe desuden være tilgængelig i alle britiske filialer af Selfridges, såvel som alle Harvey Nichols-butikker i Storbritannien.