Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Samsøe & Samsøe.
Alle nyheder, Indland, Strategi

Samsøe & Samsøe fortsætter britisk indtog trods Brexit

Samsøe & Samsøe forfølger internationale ambitioner efter etableringen af eget showroom sidste år og åbner shop-in-shop i Selfridges i London.
Samsøe & Samsøe forfølger internationale ambitioner efter etableringen af eget showroom sidste år og åbner shop-in-shop i Selfridges i London.

Samsøe & Samsøe fortsætter deres erobring af det internationale marked.

Tilbage i december kunne vi fortælle, at den spanske udgave af det feterede herremagasin GQ havde det danske brand på sin liste over ti brands, man skulle holde øje med i 2019. I samme forbindelse fortalte Peter Sextus, CEO hos Samsøe & Samsøe, om en støt udvikling og fokus på internationale markeder for brandet, der omsætter for over 500 millioner kroner om året primært i Norden og i Bennelux-landene.

Nu trodser brandet den forestående Brexit og sætter yderligere ind i Storbritannien.

Den 8. februar slår Samsøe & Samsøe dørene op for deres første retailområde i Selfridges på Oxford Street, London. I et nyligt etableret areal på storcentrets tredje etage, får Samsøe & Samsøe 45 kvadratmeter shop-in-shop at boltre sig på. Åbningen kommer i kølvandet på det wholesale showroom som brandet etablerede i Shoreditch i februar sidste år. En satsning der nu har båret frugt.

“Vi er fuldt fokuserede på at skabe en markant tilstedeværelse i Storbritannien, da det er et nøglemarked for vores videre vækst. At blive blåstemplet i en af verdens førende modehovedstæder og shoppedestinationer er yderst vigtigt for os som et nyt mærke på det marked. Selfridges er et vigtigt referencepunkt for internationale modekendere, og vi er stolte over at blive en del af deres udvalg,” fortæller Peter Sextus om første retail-mulighed på engelsk grund for det ellers veletablerede brand, der har 45 butikker fordelt Skandinavien, Tyskland, Holland og Belgien.

Mærkets kreative direktør, Mia Kappelgaard, er også begejstret for den engelske mulighed og især over udsigten til at opleve Samsøe & Samsøes tøj på gadeplan i London.

“London står mit hjerte nært. Som en meget ung voksen var London mit første hjem væk fra min forældre – og jeg elskede energien og den kant, som byen havde. Det var i 1997 og 1998, og jeg boede i Finsbury Park, hvor jeg endte med at hænge ud med musikere, stylister og filmskabere. Det summede af kreativitet – og for mig er det stadig essensen af London. Jeg glæder mig til at se vores tøj i byen, der inspirerer mig allermest.”

Samsøe & Samsøes forårskollektion for 2019 vil være at finde i Selfridges på Oxford Street i London og i Birmingham.