Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Uddannelse

Find din nye ansatte eller arbejdsplads til dette års TAKEOFF Karrieredag

Studerende og dimittender fra landets fire store designskoler har endnu en gang mulighed for at møde fremtidige arbejdsgivere, når dette års Karrieredag finder sted i Aarhus den 7. november 2019.
Studerende og dimittender fra landets fire store designskoler har endnu en gang mulighed for at møde fremtidige arbejdsgivere, når dette års Karrieredag finder sted i Aarhus den 7. november 2019.

TAKEOFF Karrieredag vil igen i år samle designstuderende og virksomheder i mode- og livsstilsbranchen, når uddannelserne VIA University College, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), Syddansk Universitet og Designskolen Kolding går sammen med Lifestyle & Design Cluster om at etablere den populære netværksdag i Aarhus. En dag, der sidste år tiltrak flere hundrede dimittender og studerende, som var klar til at møde potentielle fremtidige arbejdsgivere i branchen.

Målet med Karrieredagen er nemlig, at lette overgangen fra studerende til ansat ved hjælp af et større netværk, praktikforløb, eksamensopgaver udarbejdet i samarbejde med relevante virksomheder, studiejobs og selvfølgelig muligheden for fremtidige fastansættelser.

De deltagende virksomheder får på den anden side mulighed for at finde vej til nye talenter fra landets designskoler og -universiteter. Virksomheder, der i år byder på navne som DK Company, Bestseller, Trademark, Hummel med flere. For DK Company handler deltagelsen i Karrieredagen om de konkrete rekrutteringsmuligheder, som arrangementet åbner for:

“Vi vil gerne møde morgendagens medarbejdere og fortælle dem lidt om, hvem vi er, med det håb, at der er nogen, der har lyst til at søge job hos os. Vi tager meget gerne praktikanter ind, og flere gange er det senere resulteret i et job hos os i en af vores afdelinger,” udtaler virksomheden i en pressemeddelelse.

Svært at veksle studiekort til ansættelseskontrakt

Christian Chapelle, der er Head of Fashion hos Lifestyle & Design Cluster, som igen i år står for at facilitere Karrieredagen, mener, at et netværksevent som dette er en nødvendighed i branchen:

“Vi ved, hvor udfordrende det kan være at veksle sit studiekort til en ansættelseskontrakt hos en virksomhed i mode- og livsstilsbranchen, men det er netop derfor, at Karrieredagen er så relevant,” tilføjer han, hvortil Betina Simonsen, direktør for Lifestyle & Design Cluster, fortæller, hvorfor arrangementet skal ses som en kerneopgave for et innovationsnetværk, som dem:

“Én af vores vigtige opgaver er at bygge bro mellem studerende og dimittender, vidensinstitutioner og firmaer i livsstilsbranchen. TAKEOFF Karrieredag 2019 er en oplagt måde at bringe de væsentligste aktører i den danske mode- og livsstilsbranche sammen under ét tag for på den måde at skabe de mest inspirerende rammer for potentielle samarbejder i fremtiden for alle parter,” siger hun.

TAKEOFF Karrieredag 2019 finder sted torsdag den 7. november klokken 13-16 i Rådhushallen på Aarhus Rådhus. Der er gratis adgang for alle til arrangementet, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

LÆS OGSÅ – anmeldelse af KADKs SS20-afgangsshow: 

 

Sønderrevne eventyr, bioplast og underspillede konstruktioner