Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
VIA Design Karrieredag
Alle nyheder, Indland, UDDANNELSE

VIA Design inviterer igen til karrieredag

Igen i år inviterer VIA Design virksomheder og studerende til at netværke, når de den 8. november afholder sin karrieredag.
Igen i år inviterer VIA Design virksomheder og studerende til at netværke, når de den 8. november afholder sin karrieredag.

De sidste par år har VIA Design afholdt en succesfuld karrieredag – og i år er ingen undtagelse. Den 8. november danner Aarhus Rådhus rammen, når VIA Design i samarbejde med Headstart Fashion, Kunstkademiets Designskole, Designskolen Kolding og Syddansk Universitet slår dørene op til TAKEOFF KARRIEREDAG, der er faciliteret af Lifestyle & Design Cluster.

Hvert år er har karrieredagen deltagelse af en række mode- og livstilsvirksomeheder, der hver især har en stand, som de studerende kan besøge. I år er der blandt andet deltagelse af Hummel, Bestseller, DK Company, Mascot, Trademark, Kopenhagen Fur, Søstrene Grene, Gran Living, RIGMOR og Another Project, der hver især har deres virksomhedsstand.

Dagen skydes igang med foredrag af professor Steen Hildebrandt og af Liam Maher, der er kreativ direktør i ECCO. Herefter er planen, at de studerende skal besøge de mange virksomhedsstande. Her vil virksomheder kunne møde fremtidige praktikanter eller medarbejdere, ligesom de opfordres til at hjælpe studerende, der skulle søge sparring til studieopgaver eller lignende. Karrieredagen er derfor en god mulighed for virksomheder til at komme i kontakt med den dygtige talentmasse inden for designfaget.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig her.

Karrieredagen løber af stablen den 8. november 2018 klokken 12.00-16.00 i Aarhus Rådhus