Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
ET KIG INDENFOR, Indland

Et kig indenfor: Henrik Vibskovs nye flagship store i København

Kom med indenfor i Henrik Vibskovs helt nye univers, flagskibsbutikken på Gl. Mønt i København, hvor der er plads til både egne kollektioner, eksterne brands og nu også designerens eksperimenterende kunstinstallationer.
Kom med indenfor i Henrik Vibskovs helt nye univers, flagskibsbutikken på Gl. Mønt i København, hvor der er plads til både egne kollektioner, eksterne brands og nu også designerens eksperimenterende kunstinstallationer.

I fredags kunne Henrik Vibskov åbne dørene til sit nye retailunivers. En flagship store på Gl. Mønt i København, hvor der er plads til flere varer, større armbevægelser og ikke mindst til at kunne udfolde designerens eksperimenterende kunstinstallationer – heriblandt den aktuelle installation ‘Radish Arm Chair’, som er skabt i samarbejde med engelske Clover Studio. Men også en butik, der repræsenterer afslutningen på et andet kapitel, idet den nye adresse erstatter butikken på hjørnet i Krystalgade, der de sidste 13 år har været repræsentant for det Vibskov’ske udpluk af både egne kollektioner og udvalgte eksterne brands.

“Med de større omgivelser får vi mulighed for at bringe nogle af de andre ting, som vi laver, som installationer og ting fra shows ind i butikkens univers. Fortælle vores historier lidt bedre. Vi får også bedre plads til at repræsentere de andre mærker, vi forhandler i butikken. Vi kan for eksempel lave shop-in-shop, fordi vi har en separat dør inde i butikken, der skiller to rum ad,” fortalte Henrik Vibskov til Fashion Forum, da han stadig stod midt i forberedelserne af den nye butik – en butik, der nu altså har budt de første besøgende velkommen.

Har du endnu ikke lagt vejen forbi? Få et kig indenfor i den nye butik herunder.

Med en adresse på Gl. Mønt i København deler butikken gade med andre anerkendte modeforhandlere som Storm og Wood Wood. 
Britiske Clover Studio står også bag det unikkeophængssystem, som er designet specifikt til Vibskovs butik.

Udover Henrik Vibskovs egne kollektioner forhandler butikken også andre brands, herunder Comme des Garçons, Helmut Lang og Maison Margiela.