Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Kun 10 dage efter CNS Group-opkøb: DK Company frasælger damebrands

Halvanden uge efter DK Company opkøbte hovedaktiviteterne i CNS Group, har koncernen valgt at videresælge mærkerne Peppercorn og Desires til Minus A/S.
Halvanden uge efter DK Company opkøbte hovedaktiviteterne i CNS Group, har koncernen valgt at videresælge mærkerne Peppercorn og Desires til Minus A/S.

For halvanden uge siden kunne DK Company fortælle, at de havde opkøbt hovedaktiviteterne i konkursbegærede CNS Group, der huser brandsene Solid, Tailored & Originals, Desires og Peppercorn. Et opkøb, der, ifølge koncerndirektør Jens Poulsen, skal styrke deres herresegment gennem mærkerne Solid og Tailored & Originals.

Og at det især var de to brands, der var attraktive for DK Company, understreges da også nu, hvor koncernen har valgt at videresælge de to øvrige mærker efter kun ganske kort tids ejerskab. Det skriver DK Company i en pressemeddelelse i dag.

“DK Company dækker allerede bredt i damesegmentet, og de strategiske overvejelser i forbindelse med købet af CNS Group var overvejende med fokus på de to herrebrands, Solid og Tailored & Originals. Vi er glade for at kunne indgå en handel, hvor kunderne hos Peppercorn og Desires er sikret den fremtidige drift af brandsene, og at vi sammen med de nye ejere har formået at sikre leverance af alle indeværende ordrer,” udtaler Jens Poulsen i pressemeddelelsen om videresalget.

Stort potentiale
Den nye ejer af Peppercorn og Desires er den vækstende Ikastvirksomhed Minus A/S.

“Vi ser et stort potentiale i at videreføre de to brands og de planer, der allerede var blevet søsat, inden de havnede i den triste situation, der lidt uforskyldt førte til konkursen for nylig,” supplerer ejere Chalotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen, hvortil Jens Poulsen afslutter:

“I DK Company glæder vi os over, at det er lykkedes at få handlen hurtigt på plads, således den fremadrettede drift bliver mindst muligt påvirket. Vi er overbeviste om, at de nye ejere er et optimalt match og har den rigtige platform. Vi tror på en god fremtid for de to brands.”

Peppercorn og Desires drives skal fremover drives fra Ikast, hvor Minus A/S holder til.