Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Økonomi

DK Company på opkøb igen: Overtager konkursbegærede CNS Group

CEO Jens Poulsen ser overtagelsen som en mulighed for styrke DK Companys satsning inden for herresegmentet.
CEO Jens Poulsen ser overtagelsen som en mulighed for styrke DK Companys satsning inden for herresegmentet.

Det er ikke mere end et par dage siden, at CNS Group, der har brandsene Solid, Tailored & Originals, Desires og Peppercorn, blev begæret konkurs ved Skifteretten i Kolding. Men nu ser det ud til, at virksomheden alligevel bliver reddet på målstregen. DK Company har nemlig netop indgået aftale om overtagelse af hovedparten af aktiviteterne i CNS Group. Det skriver DK Company i en pressemeddelelse i dag.

“CNS Group er desværre i den situation, at de har mistet en stor, tysk kunde, hvilket resulterede i, at selskabet blev erklæret konkurs. Vi kender CNS Group som gode kolleger i branchen og har stor respekt for det, som de har bygget op. Vi er derfor glade for, at vi i denne situation kan gå ind og overtage aktiviteterne,” udtaler koncerndirektør Jens Poulsen, der ser overtagelsen som en oplagt mulighed i ønsket om at udvide deres rækkevidde. Han tilføjer:

“DK Company har længe haft et ønske om at styrke vores satsning inden for herresegmentet. P.t. arbejder vi med 17 damebrands og tre herrebrands; Matinique, Casual Friday og Blend, og vi ser overtagelsen af Solid og Tailored & Originals som en klar styrkelse inden for herresegmentet. Vi har stor respekt for de to brands, der er bredt funderet inden for wholesale og med egne butikker i Danmark og Norge,” siger han og fortæller, at DK Company overtager hele CNS Group, hvor hovedfokus vil være på de to herremærker, der står for en omsætning på cirka 200 millioner kroner fordelt på wholesale og retail.

En god stime

Det er ikke første gang, at DK Company er på shopping blandt branchens pressede virksomheder. Senest med overtagelsen af Saint Tropez fra konkurrenten IC Group i januar. Ligeledes er det heller ikke overraskende, at koncernen har overskuddet til at udvide forrentningen, taget deres nyeste regnskab i betragtning. Et regnskab, der slog ny rekord. Jens Poulsen er da også godt tilfreds med udviklingen.

“Nattens forhandlinger viser, at DK Company kan reagere hurtigt. Vi er overbeviste om, at der i denne svære situation er fundet en god løsning for alle parter, og vi ser frem til at byde nye medarbejdere og kunder velkomne.”

Overtagelsen sker med omgående virkning. DK Companys Vejle division, under ledelse af Kasper Philipsen, bliver det fremtidige domicil for CNS Group. Peter Mazur fortsætter som direktør for Solid og Tailored & Originals, hvor cirka halvdelen af hovedkontorets 60 medarbejdere er tilbudt fremtidig arbejdsplads.